Cm Resum

Páginas: 2 (354 palabras) Publicado: 20 de mayo de 2012
Dades dels seus interès, valors i actituds ocupacionals:
-Elements que dificulten la seva empleabilitat: Lo poc que confia amb les ofertes del SOIB, ja que no hi creu. Arrel d’aquí, la sevaconfiança a disminuït per les poques ofertes que ha rebut durant el temps que ha estat apuntada. També la gran competitivitat que actualment hi ha al mon laboral. El seu estat d’ànim a anant de mes a menys, jaque veu que no pot o li es molt difícil aconseguir ofertes de feina. Pensa que no tothom te les mateixes oportunitats, que molta gent entra al mon laboral o rep ofertes de feina per diferentsfacilitats o per “enchufe”.

-Elements que faciliten la seva empleabilitat: No te molts d’inconvenients per el tipus d’activitats que prefereix realitzar. Gran capacitat d’adaptació per diferentscondicions de feina que l’hi puguin oferir. Necessitat de valorar les opcions que te per formar-se. Tot i que, el seu estat d’ànim pot ser no sigui molt positiu, ella no deixa d’insistir i de motivar-se percercar ofertes ja sigui de formació o de feina.

Necessitat de intervenció: SI NO
Tipus: Mostrar-li informació de tot el que li pugui servir per orientar-se. Ajudar-li a que no es desmotivimes del que pugui estar, ja que segur que amb ganes i esforç trobarem qualque cosa que pugui fer pujar-li el seu estat d’ànim. Donar-li orientació sobre les opcions que te actualment.



Dades dela seva realitat laboral:
-Elements que dificulten la seva empleabilitat: La greu crisi actual, les retallades en tots els sectors, molt poques ofertes i molta demanda per fer feina, que es una donaimmigrant de 35 anys. Tal vegada, poca informació de com dur a terme tècniques de recerca de feina.

-Elements que faciliten la seva empleabilitat: L’hi es indiferent el contracte que li facin. Larecerca activa que dur a terme durant bastant de temps. La voluntat que te i les ganes que te en trobar una bona feina.

Necessitat de intervenció: SI NO
Tipus: Sensibilització a segons...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Resumen Trimestral CM
  • Resumen De Cm
  • Resumen CM
  • historia cm
  • df,cm
  • Biblio Cm
  • Pat cm
  • Producto CM

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS