Code Warhammer Enanos

Páginas: 4 (796 palabras) Publicado: 29 de enero de 2013
Els Sims
Introducció:
Els Sims és un videojoc de simulació social (uns essers que simulaven la intel·ligència dels humans),creat per Will Wright i distribuït per Maxis i Electronic arts. És una dela nissaga de videojocs amb més èxit de tots el temps, de fet l'any 2008 va aconseguir vendre una xifra de 100 milions de jocs per tot el mon, sent així la franquícia de jocs d'ordinador amb mésvendes de la història. En els videojocs d'aquesta sèrie, el jugador crea uns personatges (anomenats sims.) i interactua amb la seva vida acomplint les necessitats bàsiques i els estats d'ànim delpersonatge.
Creador:
El creador dels Sims és Will Wright que va néixer el 20 de gener del 1960 a Atlanta (EEUU). Actualment és un dissenyador de videojocs estadounidenc que, a part de crear el Sims, també ésel cofundador de l'empresa distribuïdora Maxis, juntament amb Jeff Braun. Però és mundialment conegut com el creador de Sim-city (creació i evolució de ciutats), Spore (simula l' evolució de laespècie des de les etapes mes primitives (unicel·lulars) fins a la conquesta de la galàxia) i els Sims.
Els seus pares eren Bill i Beberley Wright. Va ser educat a l'escola local Montessori school on vaadmetre que es va inspirar en certes vivències i experiències de l'escola per crear Sim-city. Quan tenia 9 anys el seu pare va morir de leucèmia. Va estudiar a la Universitat Tecnològica de Luisiana. Al2009 va deixar l'empresa Maxis i va passar a formar part de Stupid Fun Club, una empresa que fabrica idees i que explorarà noves formes d'entreteniment per al futur, com jocs, series de tv, chatsonline, etc.
Jocs dissenyats per Wright:
* Raid on Bungeling Bay
* SimCity
* SimCity 2000
* SimCity 3000
* SimCity 4
* SimEarth
* SimLife
* SimCopter
* SimAnt
*Spore
* Los Sims y expansiones
* Los Sims 2 y expansiones
* My Sims
* My Sims Kingdom
* Los Sims 3 y sus expansiones

EL joc:
es un videojoc de simulació social i estratègia...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El Enanismo
  • Enanismo
  • El Enanismo
  • los enanos
  • ENANISMO
  • Enanismo
  • El Enanismo
  • Enana

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS