Colli Y La Vocaión Literaria

Páginas: 4 (801 palabras) Publicado: 30 de enero de 2013
1.Aquest text de Colli és una crítica a la teoria platònica, aquesta teoria considera que la literatura és una inspiració del poeta que dicten les muses directament al poeta, amb la qual cosa la veudels déus passen directament al poeta.

2.Les idees que trobem al text són varies, entre altres:
Plató té una vocació literària i així explicaria tota la seua producció literària, té una vocaciómimètica vol emular o imitar als poetes.
Plató es com un dramaturg, als primers que condemna Plató són als dramaturgs i ara ell ho representa utilitzant màscares per a donar diferents visions del món,no es altre en definitiva que un dramaturg que vol representar diferents personatges.
També la vocació per la mentida, qui defensa la recerca de la veritat però mai donarà la seua visió, es a dir,expressar lo inexpressable.
Plató és un home retòric, utilitza estratègies per a convèncer però no per cercar la veritat.
Plató utilitza la escriptura i és allò que més critica.
L’idea del logosho fa i l’explica per a un grup selecte que són els seus espectadors.
Colli diu que Plató està situat més baix que els artistes, per la mateixa distribució de Plató, la ciència està damunt amb elsfilòsofs i els artistes baix del tot.
Per últim, la idea principal del text és la vocació per la mentida, Plató fa tot allò que critica.

3.L’escriptura és una de les idees més contrastant que trobemamb Plató, Plató diu que no es poden representar les idees a través del llenguatge i tampoc des de l’escriptura, fa un atac a l’escriptura però ell mateix escriu els seus text per a expressar les seuesidees i el seu logos, encara que diu que l’escriptura està totalment allunyada del logos viu que és aquella persona que parla, una persona triada pel món de les idees, i Plató amb les seuesexplicacions a la acadèmia, al seu grup selecte, està fent el paper de logos viu.
Més endavant per als pares de l’església serà important aquests textos per a crear les sagrades escriptures.
També hi ha...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • E. colli
  • e. colli
  • etapas de collier
  • E. colli bacteria
  • Borber Collie
  • Perros Collie
  • Sara Colli
  • Border Collie

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS