colònies

Páginas: 6 (1271 palabras) Publicado: 9 de septiembre de 2014
Al les colònies hi haurà un grup de 40 nens d’entre 7 i 10 anys i els acompanyaran 5 monitors.
El nostre centre d’interès serà la màgia i la fantasia. Treballarem l’entorn natural i desenvoluparem la creativitat i la imaginació del nen a través de tallers i activitats.
La casa de colònies es convertirà en el Bosc Màgic on hi viuen diferents personatges. La Bruixa Maduixa sempre ajuda alséssers que hi viuen a reslodre els seus problemes ( tant si han perdut algun objecte, com si estan malalts). Però a la nit ha vingut el Gegant Roca i li ha robat el llibre d’encanteris.

DILLUNS

Arribaran els nens a les 9 a la casa de colònies. Quan arribin farem grups per anar a les habitacions i després farem un joc de proves per conéixer les instal·lacions.
Després de dinar ens vindrà aveure la Bruixa Maduixa ( una monitora disfressada). Ella ens explicarà que a la nit a vingut el Gegant Roca i li ha robat el llibre d’encanteris. La Bruixa està molt preocupada perquè ara no pot ajudar als habitants del Bosc Màgic i no sap com s’ho farà. Els hi demana als nens si la podran ajudar fins que trobi el llibre, però que per això s’han de convertir en bruixes i bruixots.
Després deberenar, farem un taller per començar a preparar-nos per ser bruixes i bruixots. Farem una vareta ( pal de pinxo, cartolina) i un barret màgic ( cartolina, gomets). Cada nen es farà la seva pròpia vareta i el barret de la forma que vulguin per poder ajudar la Bruixa Maduixa. Tindran pintura, colors, gomets...
Després de sopar farem el joc de les matrícules. Una vegada haguem acabat el joc La BruixaMaduixa vindrà i ens dirà si hem tingut els ulls ben oberts durant el dia i si hem trobat el llibre.

DIMARTS

Ens aixecarem i anirem a esmorzar. Després d’esmorzar apareixerà la Fada Violeta ( una monitora disfressada), ens dirà que ha anat a buscar la Bruixa Maduixa perquè té un problema però li ha dit que està molt enfeinada buscant el llibre d’encanteris. La Bruixa Maduixa l’haenviat amb els nens perquè li ha dit que segur que la podran ajudar. La Fada Violeta els hi explica que a la nit mentre estava volant s’ha posat a ploure i se li han mullat les ales. Ara no pot volar, per això necessita pols d’estrella per poder tornar a volar. Demana als nens si podran ajudar-la. La Fada ens explicarà on viu i què fa al bosc. Ens deixarà un mapa abans de marxar perquè poguem arribar al’arbre on viu i així deixar-li la pols d’estrella quan la trobem.
Després de dinar vindrà el cuiner de la casa de colònies i ens explicarà que se n’ha adonat que algú ha agafat el que estava preparant per fer-nos el berenar. Al lladre li ha caigut un paper.Serà un joc de proves per acabar aconseguint el berenar.
Un cop haguem berenat farem una escombra. Per fer-la anirem al bosc a buscar totsels materials que necessitem.
Després de sopar ens trobarem una carta de la Bruixa Maduixa que ens dirà:
“Benvoluts aprenents de bruixots i bruixotes, estic molt contenta que m’estigueu ajudant. Si voleu aconseguir pols d’estrella sortiu a la nit i seguiu les pedres de colors que hi ha al terra. Ens veiem ben aviat.”
Farem grups de nens i cada grup seguirà les pedres d’un color, al final delrecorregut trobaran una bosseta amb purpurina ( pols d’estrella). Quan ho haguem trobat seguint les indicacions de la Fada Violeta, anirem a deixar-li a l’arbre que ens ha dit.

DIMECRES

Després d’esmorzar ens vindrà a veure la Bruixa Maduixa ( monitora disfressada) per donar-nos les gràcies per ajudar la Fada Violeta. I ens demanarà si la podem tornar a ajudar. Aquest matí quan s’ha aixecats’ha trobat el Follet Xiu ( monitor disfressat). Els follets sempre van amb altres follets, però, els ha perdut. Necessita que l’ajudem. Als follets els hi agrada molt ballar i cantar, per això creu que si ho fem els seus amics vindran a buscar-lo.
Durant el matí farem grups de nens i prepararem una cançó o ball per poder-l’ho fer al concurs de la tarda.
Quan acabem de dinar farem un taller...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La colonia
  • Colonias
  • la colonia
  • colonias
  • COLONIA
  • la colonia
  • colonia
  • Colonia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS