comentari de text: donde están mis galletas

Páginas: 3 (611 palabras) Publicado: 2 de diciembre de 2014
Habilitats socials

COMENTARI DE TEXT
¿Donde están mis galletas?

La lectura d’aquest text m’ha semblat molt interessant, el fet d’utilitzar una historia tan senzilla, com és la d’aquest dosratolins, per a explicar i fer reflexionar al lector sobre la intel·ligència emocional m’ha semblat molt original i una molt bona manera d’enganxar al lector i d’alimentar el seu interès.
A mida queanava llegint el text, m’anaven sorgint pensaments d’una manera automàtica, pensava en situacions personals en les quals he adoptat el tipus d’actitud que adopta el Javi, el ratolí pessimista. Lesmeves situacions personals amb l’actitud negativa seguien el mateix procés que s’explica en el text, finalment es quedaven estancades negant els nous canvis i sense aconseguir res; en la vida s’ha demirar endavant. És ben cert que la majoria de persones adoptem de primeres aquesta posició i quan canvia alguna cosa de la nostra vida que no ens agrada se’ns ve el món a sobre, aquesta no és la viaadequada, es veritat, però també es veritat que costa molt veure les coses des de fora si realment estàs afectat, per tant és inevitable ser negatiu en el primer moment. Jo, tot i que al principipuc ser una persona força negativa, finalment acabo trobant la manera de sortir endavant.
Tot i així aquest text m’ha fet reflexionar, perque és cert que acabo sortint endavant, però abans ho hepassat malament, negant i negant sense afrontar res. Llavors la meva reflexió a estat, per que he d’esperar per ha canviar d’actitud? Aquesta historia m’ha fet veure que quan alguna cosa canvia noserveix de res quedar-se de braços creuats i lamentar-ho, perque aquella cosa mai tornarà de la mateixa manera que en el passat, per tant surto guanyant si des de el primer moment en que s’esdevé el canvifaig alguna cosa per millorar la situació. D’una altra manera l’únic que m’emportaré serà malestar i recordar allò que mai tornarà, sense deixar que m’arribi allò altre, que potser serà millor.
En...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • COMENTARIO DE TEXTO.¿DÓNDE ESTA LA FRANJA AMARILLA?
  • Comentario De Texto De El País De Donde Vengo
  • donde habite el olvido comentario de texto
  • Donde Habite El Olvido Luis Cernuda Comentario De Texto
  • Comentario de texto: donde habite el olvido,cernuda
  • Donde Estan Mis Valores-Sena
  • Donde Estan Mis Valores
  • Donde están mis valores

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS