Comentario

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (261 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 22 de marzo de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
COMENTARI DE TEXT

El fragment del que anem a parlar es de l'escriptor Quim Monzó ,que ha escrit llibres com per exemple : ``El perqué detot plegat´´ , ``El tema del tema ´´ es del que anem a parlar en aquest fragment.

El tema del fragment que tenim, começa parlant de la lletradels metges, que estan caracteritzades per tindre una mala caligrafia, pero aquest text no parla tant sols d'això sino que d'una manera o altras'intrerposa en la seva profesió, com per exemple: han hagut molts problemes per culpa de la mala lletra de els metges,que deurien anar al'escola a millorar la seva caligrafia, que la seva impuntualitat es molt exagerada...i que sempre la culpa es dels metges.

Aquest text de funcióinformativa esta escrit en prosa,en un llenguatge estandar per a que tot el public ho puga llegir, i on destaquen dods funcions del llenguatge:emotiva, donan la seva opinió,i la referencial,per la par de que ens dona imformació.

Al meu pensar, aquest text es un poc inadeqüat, perquepots ferir a persones que es guanyen la la vida en aquest treball. Una altra cosa es que el text generalitza per el que va per a tots els metges.També amb el de la mala lletra esta criticant a la juventut que per alguna rao tenen la seva caligràfia un poc desordenada y que es pocllegiible a que son inteligents i mentrte una persona amb bona caligràfia i sesforça per a poder fer-la bé no la reconeixen com deuria de ser?
tracking img