Comerç just

Páginas: 3 (742 palabras) Publicado: 30 de agosto de 2010
Pàgina web de les diferents xocolates al mercat, comercialitzat per Comerç Just.

DIFERENTS TIPUS DE XOCOLATA

Xocolata ecològica:

[pic]

Descripció:

Rajoles de 100 grams dexocolata biològica amb llet, llet amb avellanes, llet amb quinoa, xocolata negra 62% i 73%, negra amb ametlles i negra amb moka.

Característiques:
Està elaborat a partir de panela (sucre de canya senserefinar) i pasta de cacau biològiques de comerç just d'Equador. La panela prové de la cooperativa Cumbres de Ingapi de la zona de Pacto. La pasta de cacau prové de petits productors agrupats a travésdel projecte Bio-Fundación Social Caritas, a la zona de Puerto Quito.
El producte acabat s'elabora a Barberà del Vallès per Xocolata Solé, petita empresa familiar de la regió de Barcelona.Xocolata:

[pic]

Descripció:

Rajoles de xocolata d’arròs, moca, avellanes, llet i negre de 62% i 73% de cacao (100 grams) i xocolatines de moca, avellanes, llet i negre de 62 i 73 % de cacao (25grams).

Característiques:

Elaborada a partir de panela (sucre sense refinar) biològica de comerç just de l’Equador i de pasta de cacau de l’Equador. La panela procedeix de cooperatives de la zonade Pacto. La pasta de cacau procedeix del cacau de la zona subtropical.
El producte acabat s'elabora a Barberà del Vallès per Xocolata Solé petita empresa familiar de la regió de Barcelona. No es potproduir allà perquè es fondria en el camí.

Torró:

[pic]

Descripció:

Torró de xocolata amb avellanes, amb ametlles o amb arròs, i torró amb xocolata ecològica ambametlles.  Pastilles de 200 grams.

Caracteristiques:

El torró de comerç just s'ha elaborat a partir de panela (sucre sense refinar) biològica i de pasta de cacau de l’Equador, tots dos productes de comerç just. Lafruita seca prové de cooperatives de Tarragona.
L’elabora a Barcelona Xocolates Solé, una mitjana empresa familiar catalana.

Xocolata a la tassa:

[pic]

Descripció:

Xocolata a la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Comerç Just
  • Comerç Just
  • Comerç just
  • el comerç just
  • comerco
  • E-Comerce
  • E-comerce
  • Comerco

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS