comida

Páginas: 2 (375 palabras) Publicado: 4 de febrero de 2015


TREBALL ESCRIT PER ORDINADOR

El dia 15/11/2012 ens hem reunit a la biblioteca per parla del treball, hem dit que és millor fer una distoteca la idea a sigut de tots perque hemvotat i aguanyat la discoteca i després de votat estem fen el dibuix i el hem acabat i esta molt boni, xulu i original.
El dia 16/11/2012 el adrián no va poder vindrem però el carlos i labarbara van parlar i van dir que el dissabte el adrián i el carlos quedarien a casa del adrián i el diumenge el adrián, el carlos i la barbara quedarien a casa del adrián.
El dia17/11/2012 en casa del adrián, el adrian i el carlos estan fen el dibuix però en dina 4 i esten construin la maqueta.
El dia 18/11/2012 ens hem reunit a casa de la Bárbara per seguir fent lamaqueta i el dibuix.Hem fet la taula llarga, les cadires petites i llarges, pista de ball ila pilota.
Nosaltres esten molt convençuts que els dibuix que em fet tots esta molt ben fet itambè molt ben fet per que ens posi un notable o excelent a nosaltres tres.
El dia 19/11/2012 ens hem reunit a la tenda del carlos per acabar la maqueta perquè ens queda poc per acabar-lasol falta un generador, bombetes, cables i un interuptor el aví dels carlos ens a ayudat una micatona.
El dia 26/11/2012 ens hem reunit a la biblioteca perque tenim que reuni un dia mesi acaben la maqueta.
El dia 27/11/2012 el Carlos i el Adrián ens hem reunit a el magatzen del avi del Carlos i hem transformat les taules i cadires.
El dia 30/11/2012 el Adrián, laBarbara i el Carlos ens hem reunit a el magatzen del avi del Carlos i hem fet tot.
El dia 2/12/1012 el Carlos a fet una petita muditacio del treball el traball amb ayuda es clarament de elpare del Adrián, la madre de la Barbara i el avi i el pare del Carlos gracies a ells i a nostres tres hem acabat el traball.




Carlos Murciano, Adrián Úbeda i Barbara Panellas
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Como comer comida comestible
  • Como Comer Comida
  • comas y comas
  • Como comer
  • El Como Comer
  • Como Comer
  • como comer
  • como comer

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS