como son las celulas

Páginas: 2 (313 palabras) Publicado: 10 de marzo de 2014
1.- Era una estructura hidràulica de primera magnitud que perdurà fins al segle XIX com un dels principals abastidors d’aigua a la ciutat, que servia per a regar i també en elseu ús de força per a fer funcionar els diversos molins construïts al llarg del seu traçat

.




2 ens diu que era obra del comte Mir (954-966), el germà petit del comtede Barcelona Borrell II, a principis de la segona meitat del segle X.

3. Parc de la Llacuna

4: El propòsit fonamental del Rec era fer moure els molins ubicats al llarg delseu recorregut, regar les terres, abastir nous espais productius amb molta necessitat d’aigua, com les carnisseries, o les adoberies, etc. i, potser en darrer terme i segurament enpoca quantitat l’aigua de boca.
EL RIU BESOS
1:Entre les serralades costaneres,  depressió del Vallès
2: El Mogent.
El Congost
El Tenes
La riera de Caldes
El Ripoll

3.-Perquè les fabriques llançaven els seus residus al riu sense prendre consciència .

4:- Per aconseguir el Parc ha calgut retirar les torres elèctriques , Les obres consistien enla creació d’un parc de ribera de 4 km que descendia des de Montcada, on s’havien reconstruït els terrenys humits destruïts els últims decennis per la contaminació, fins al límitamb Sant Adrià. Dins del terme municipal de Santa Coloma, es va habilitar un passeig només per a vianants i bicicletes que circulava paral·lel al curs del riu. Es van construirnous accessos per salvar els murs de contenció de la llera, construïts el 1969 per frenar les crescudes, i uns dics pneumàtics regulables per estabilitzar el cabal depurat delBesòs. Tot el recorregut estava dotat d’un sistema de vigilància permanent per evitar que les crescudes del riu poguessin posar en perill els usuaris del parc.

5
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Como usar un celular como modem
  • Como desarmar un celular
  • Como Se Hace Un Telefono Celular
  • El celular como distractor.
  • Cómo Se Estudian Las Células
  • CÉLULA COMO UNIDAD DE LA VIDA
  • como hacer una célula en powerpoint
  • Como Liderizar Una Celula

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS