Comptabilidad Y Financas

Páginas: 26 (6279 palabras) Publicado: 4 de noviembre de 2012
Material assignatura

Instruments d’Economia Aplicada I Temes 1 a 4

Instruments d’Economia Aplicada Universitat de Girona Curs 2012/13 Prof. Sara Ayllón Ramon Ballester Maria Cervini

INSTRUMENTS D’ECONOMIA APLICADA I Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials Universitat de Girona Professors: Sara Ayllón, Ramon Ballester i Maria Cervini Professors de pràctiques: Jorge González iJosé Ignacio Silva Curs 2012/13

PROGRAMA ASSIGNATURA
Els temes del programa són: 1. El procés de producció i la generació de valor 2. Renda i mercat de treball 3. Despesa 4. Agregats econòmics 5. Comparacions intertemporals de la renda 6. Comparacions interespaials de la renda 7. Desigualtat, pobresa i privació 8. Balança de pagaments BIBLIOGRAFIA Hi ha un Manual de l’assignatura que conté bonapart dels temes del programa. La seva lectura és obligatòria. I la seva referència bibliogràfica és: Cándido Muñoz Cidad, Manuel Rapún i Belén Iráizoz (2008). Las Cuentas de La Nación tomo 1. Introducción a la Economia Aplicada. Civitas. A les transparències que teniu de cada tema podeu consultar el capítol de llibre al que correspon cada tema. PRÀCTIQUES AULA D’INFORMÀTICA Al llarg del curs, farem5 pràctiques a l’Aula d’Informàtica i aquest n’és el seu calendari:

1a. Pràctica: 2a. Pràctica: 3a. Pràctica: 4a. Pràctica: 5a. Pràctica:

26 de setembre (grups ADE-ECO) 27 de setembre (grups CIF) 24 d’octubre (grups ADE-ECO) 25 d’octubre (grups CIF) 7 de novembre (grups ADE-ECO) 8 de novembre (grups CIF) 21 de novembre (grups ADE-ECO) 22 de novembre (grups CIF) 12 de desembre (grupsADE-ECO) 13 de desembre (grups CIF)

Les pràctiques a l’Aula d’informàtica són obligatòries i s’avaluaran als exàmens parcials i final. El dia de la pràctica us podeu dirigir directament a les Aules d’Informàtica. AVALUACIÓ ** 1a, convocatòria: L’avaluació de l’assignatura consisteix en dos exàmens parcials que valen el 20% de la nota final cada un i un examen final que val el 60%. Tant a l’examenfinal com als parcials s’avaluaran els coneixements de l'estudiant referits als continguts teòrics de l'assignatura, tant els que l'estudiant haurà hagut de treballar autònomament com els que s'hauran desenvolupat a classe. També s'avaluaran l'aplicació d'aquests coneixements en la resolució d'exercicis i en l’elaboració de les pràctiques informàtiques. L'estudiant que no pugui participar enl'avaluació continuada o suspengui la primera convocatòria haurà de presentar-se a l'examen de segona convocatòria (on no comptaran les notes de les activitats de la primera convocatòria). ** 2a, convocatòria: Examen final, 100% de la nota. A l'examen final s'estaran avaluant els

coneixements de l'estudiant referits als continguts teòrics de l'assignatura, tant els que l'estudiant haurà hagut detreballar autònomament com els que s'hauran desenvolupat a classe. També s'avaluaran l'aplicació d'aquests coneixements en la resolució d'exercicis i en l’elaboració de les pràctiques informàtiques. El primer examen parcial serà el dia 5 de novembre i s’avaluaran els temes 1 a 4 i el segon examen parcial serà el dia 10 de desembre i s’avaluaran els temes 5 a 7. A l’examen final s’avaluarà tot elcontingut de l’assignatura. Per a conèixer la data de l’examen final, consulteu el calendari de Secretaria. TUTORIES Per a dubtes o consultes podeu utilitzar l’horari de tutories del vostre professor. Els professors de l’assignatura no responen dubtes relatius al temari per correu electrònic. L’horari de tutories de cada professor és el següent: Sara Ayllón: Dilluns de 14:00 a 15:00 Dijous de 12:00 a13:00 Despatx 306 Ramon Ballester: Dilluns, 19:00 a 20:30 Dijous, de 16:00 a 17:30 Despatx 314 Maria Cervini: Dilluns, de 15:00 a 16:00 Dimecres, de 12:00 a 13:00 Despatx 306 Poseu-vos en contacte amb el vostre professor si teniu dubtes i no us va bé cap dels horaris de tutories proposat: Sara Ayllón: sara.ayllon@udg.edu (CIF A i B)

Ramon Ballester: ramon.ballester@udg.edu (CIF C i D) Maria...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Comptabilidad
  • comptabilidad
  • Comptabilidad 1º
  • Comptabilidad de empresa
  • Monografia Comptabilidad
  • comptabilidad
  • Financiera
  • Finance

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS