Comunicacio

Páginas: 4 (948 palabras) Publicado: 9 de abril de 2012
unicacio


[pic]

COMUNICACIÓ



PRÀCTICA 1

ELS ROLS EN LA COMUNICACIÓ









LLUÍS SARDÀ
COMUNICACIÓ
GRUP 2F
RAIMON DAVÍ PARERA
27/02/2012
PRÀCTICA 1: COMUNICACIÓ. ROLS.- Descriure els rols que pots fer habitualment. Per exemple durant una setmana (fill, germà, feina, facultat, amics, grup de lleure, activitats puntuals com un casament, ets).
- Valorarsi aquests rols et fan variar la teva forma de parlar i vestir (o altres que puguis considerar).
- Raona amb quins rols et trobes més còmode i amb quins menys.

Durant la setmana passada elsrols que vaig exercir van ser els següents:
- fill
- universitat
- jugador (bàsquet)
- entrenador (bàsquet)
- germà
- pacient
- amic

Com a fill crec que el rol ques’espera de mi es sobretot el d’ajudar en les feines de casa, ajudar els meus germans si es necessari, respectar els meus pares i germans i formar-me.

Crec que en el rol de fill, soc el jo natural, nonecessito cap tipus de façana, puc ser el més natural del món. Personalment he tingut la sort d’estar a una família que m’estima i em cuida així que normalment em sento molt còmode.

De dilluns adivendres durant el mati acostumo a anar a la universitat, allà exerceixo un paper d’alumne que hem comportar unes normes a seguir, com la de ser educat amb els companys i professors, anar vestitadequadament (ni molt mudat ni com si anés a la platja), portar l’estudi al dia a dia, la feina i sobretot un rol de compromís amb els companys i professors. Alhora de comunicar-me s’ha de fer de formacorrecte sense falta el respecte.

Dins de la universitat hi ha dos diferencies clares, la relació amb el professorat, i la relació amb els companys. Jo hem sento més còmode dins del rol de company quedins del rol d’alumne ja que com a company el ser una relació de igual a igual estic més tranquil. Quan s’ha de parlar amb un professor s’ha d’actuar de formar més educada i els temes a parlar...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • COMUNICACIÓ
  • comunicacio
  • comunicació
  • La comunicació
  • la comunicacio
  • La Comunicaci
  • la comunicacio
  • Comunicaci

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS