Conditional sentences

Páginas: 2 (330 palabras) Publicado: 4 de febrero de 2014
EXAMEN PAU.
1.Descriviu el paisatge que podeu veure en aquesta fotografia.

Doncs en aquesta imatge podem observar des de una vista aérea que es un paisatge de muntanya amb un climatemperat més fred que càlid això es dona per la seva localització en una vall.
En segon terme podem veure que hi ha un nucli urbà amb infraestructures no molt abundants.
Tot això ho sabem gràcies ala font http://thaoweb.com/sites/default/files/images/Vista%20aerea.JPG>[en línia].

2.Definiu els termes paisatge i banalització del paisatge.

Paisatge: qualsevol àrea que inclou tant elstrets naturals com els modelats per l'home i que tenen un reflex visual en l'espai.

Banalització del paisatge: la banalització és la culpable que determinats paisatges es repeteixin endiferents parts del món, també és la causant de que certes cultures s’imposin sobre les altres.

3.Relacioneu els elements naturals d’aquest paisatge amb el clima i el tipus de relleu. Per què elbosc no arriba fins al cim de les muntanyes?

En aquest paisatge es localitza en una vall molt baixa en comparació al nivell de les muntanyes on la vegetació és d’un color verd , ja que el climaés molt fresc i presenta abundants precipitacions durant tot l’any i predomina la humitat. La seva temperatura és molt fresca amb hiverns nevats i estius frescos.
El bosc no arriba al cim deles muntanyes perquè la seva vegetació no aguanta les baixes temperatures del cim.

4.Identifiqueu els elements antròpics del paisatge i relacioneu-lo amb les funcions y les activitatseconòmiques que els han generat.
Els elements antròpics que hi predominen en aquest paisatge són els habitatges i les infraestructures per a poder desenvolupar-se. Això ho han aconseguit gràcies al’activitat econòmica del lloc. Per la qual cosa em porta a pensar que pot ser han invertit més alhora de construir infraestructures que alhora d’invertir en conservar el medi ambient.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Conditional Sentences
  • Conditional sentences
  • Conditional Sentences
  • Conditional Sentences
  • Conditional sentences type 1
  • Conditional Sentences
  • CONDITIONAL SENTENCES
  • Conditional Sentences

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS