CONTACT (película)

Páginas: 3 (717 palabras) Publicado: 25 de febrero de 2014
Anabel Chaves

L'ORIGEN DE LA VIDA I L'ORIGEN DE L'ÉSSER HUMÀ
ACTIVITATS SOBRE LA PEL·LÍCULA: CONTACT (Robert Zemeckis)
En aquest tema sobre l'origen de la vida, una pel·licula sobre un somni dela humanitat: que hi hagi vides a l'Univers, el contacte amb extraterrestres.

1-Hi ha algú més? Així parlen a la pel·licula els extraterrestres: “Sou una espècie interessant. Una barejainteressant. Capaços dels somnis més bells i dels malsons més terribles. Us sentiu tan perduts, aïllats, tan sols. Però no ho esteu. Mira. Al llarg de la nostra cerca, el buit s'ha fet suportable perquè ensteniem els uns als altres”.

a) És probable que hi hagi més vida a l'espai, a més de la nostra?
Personalment, opino que sí. L'Univers és infinit, i això ja ens diu molt. Si nosaltres, que vivim ala Terra, un planeta el qual està ben situat i té les condicions necessàries per mantenir éssers vius, podria ser que aquestes característiques es repetíssin a milions d'anys llum d'aquí i hagipermès la formació de vida.

b) L'espai està realment desaprofitat si no és ple de civilitzacions intel·ligents? Per ventura això no ens fa ser més importants i responsables no sols del nostre futur,sinó també de la vida del nostre planeta?
Considero que està molt desaprofitat si nosaltres sóm l'unica civilització intel·ligent. Per què tant d'espai si només ens cal un sistema solar al quedonar voltes i un satèl·lit natural que ens rodeja a nosaltres? No tindria sentit. Això si, tampoc dic que hagi d'estar ple de civilitzacions intel·ligents, si no, depenent de factors, podrien crear-seconflictes espacials (tot i que sona a pel·lícula) ja que l'ambició i l'avaricia podria fer-nos lluitar per altres territoris ja habitats, com ja ha passat a la Terra amb els països.
I respecte ala segona qüestió, som els responsables de nosaltres mateixos. Però, potser no arribem al dia en que la tecnologia sigui prou potent per respondre'ns totes aquestes preguntes, a causa de la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • PELÍCULA CONTACT
  • Contacto Pelicula
  • Pelicula "Contact"
  • Pelicula contacto.
  • Película Contact
  • Análisis De La Película “Contact”
  • Resumen y opinion de la Pelicula "Contacto"
  • Película Contact (Catalán)

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS