Converse

Páginas: 4 (933 palabras) Publicado: 27 de noviembre de 2013
Pregunta 1
Els objectius de màrqueting de l’empresa Southwest eren molts clars, l’empresa va néixer com una aerolinia de baix cost amb la intenció d’obtenir una quota del mercat molt alta en totel territori americà, per tal de fer la competència a totes les aerolinies com US Airways, oferint uns serveis més limitats que les companyies que hi havia fins aleshores, però els serveis que oferiaeren bons i pràctics. Com el fet de comprar el bitllet directament per Internet El seus objectiu de màrqueting consistia en diferents aspectes, el primer eren els seus preus baixos, la comoditat i elservei, està clar que no oferien el mateix que una companyia aeria d’ alta qualitat però si un servei molt simple, correcte i econòmic (com era el cas de només vendre cacauets i begudes). Aquestsfets són els que van provocar que la companyia Southwest Airlines obtingués un creixement tant elevat amb tant poc temps.

Pregunta 2
Els factors que afecten a les companyies aèries són diversos, desde el combustible, les comissions a agencies,taxes aeroports i ma d’obra. Tots aquests factors fan que el mercat del transport aeri sigui molt complicat i que les empreses que sàpiguen ajustar més beels costos al seu segment de mercat, oferint un bon servei seran les que probablement tinguin un millor èxit.
La pregunta que ens hem fet nosaltres és, com ha aconseguit Southwest Airlinesaconseguir aquests serveis mantenint l’essència de la companyia de baix cost ?
Doncs l’empresa utilitzava diferents mètodes per poder realitzar aquests preus tant baixos com per exemple no utilitzavenagencies de viatges sinó que venien els seus serveis nomes a través de la web, s’estalviaven un 10 % de comissions en cada passatger. No utilitzaven vols radials sinó que eren tots directes, estalviant-seescales i també solien anar a aeroports de ciutats més petites amb la conseqüència de pagar menys taxes que altres aeroports. També van aconseguir obtenir un preu pel carburant més baix que les...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Converse
  • Converse
  • Converse
  • convo
  • Converse
  • Convo
  • Converse
  • Converse

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS