Crimonologia

Páginas: 4 (777 palabras) Publicado: 12 de diciembre de 2012
Pla d’intervenció per a la prevenció de el consum de drogues
Aquest pla d’intervenció va destinat a un cos policial, amb l’objectiu de reduir el consum i possessio de drogues, per a realizar aixoprimer hem detectat les posibles necessitats de la población envers aquest ambit i de la mateixa manera les zones determinades on aquest problema hi es mes abundant, per tant dividirem aquest programaen diferents parts, començant amb els objectius generals i especifics derivats de les necessitats, i també amb el contingut i la metodología necessaris per a la realització d’aquest.

 

Deteccióde necesitats

a)    Tipus de consumidos i/o traficants

Coneixer les caracteristiques individuals sobre aquestes persones, de manera que es pugui abordar el problema de la manera mesadequada i amb la major precisió posible.

b)    Tipus de drogues consumides

Identificar els tipus de droga mes consumits, com son el cannabis, la cocaína i l’extasi com hem dit anteriorment, perconcretar mes les zones d’intervenció i de manera relacionada els consumidors del punt anterior.

c)    Locals i zones

Coneixer els hotspots de les distribucions i del consum de drogues, esa dir, coneixer els llocs on el volum de consum de drogues es mes alt i on s’agrupa mes quantitat de gent que en poseeix.

d)    Horaris

Saber els dies en que s’acostumen a produir aquestsactes i també coneixer les franjes horaries de major activitat, de manera que es pugui precisar en major mesura i esser mes fácil localitzar als consumidors.

e)    Detectar les motivacionsque porten a consumir

Coneixer les motivacions mes comuns que porten a començar a consumir per aixi poder contrarrestar el consum i possessio de drogues de una manera mes efectiva.

Objectiusa)    Objectius generals

Disminuir el consum i la posessio de drogues en zones determinades

b)    Objectius especifics

-       Identificar el perfil de les persones que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Crimonologia
  • crimonologia
  • Crimonologia 2b
  • Crimonología
  • Crimonologia
  • Crimonologia
  • Crimonologia
  • Crimonología

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS