Crisis en La UE

Páginas: 2 (495 palabras) Publicado: 29 de marzo de 2012
La Crisis en la UE
A Espanya hi ha un 22% de ni-nis (joves que no estudien ni treballen). El nostre país es situa en el cinquè percentatge més alt de la Unió Europea. Tot això és a causa de lacrisis que pateix el nostre país. Hi han 800.000 ciutadans entre 18 y 24 anys ni-nis, com he dit abans que ni estudien ni treballen.
Es poden observar diferencies considerables entre els varispaïsos de la Unió Europea. Espanya té un atur juvenil pròxim al 50%. A principis del 2011 l'economia va ser submergida en el 20% del PIB espanyol per a amortidor un impacte social com les un 22,4% deni-nis.
Existeixen 4 tipus d'atur. Són els següents:
- Atur Estructural: L'atur estructural correspon tècnicament a un desajust entre oferta i demanda de treballadors. Lacaracterística de l'oferta sol ser diferent de la característica de la demanda el que fa probable que un percentatge de la població no pugui trobar feina de manera sostinguda. Les seves característiques:Desajust sostingut entre la qualitat i característiques de l'oferta i la demanda i incapacitat del mercat intern per pal·liar aquesta diferència.
- Atur Friccional: L'atur friccional i la desocupacióper desajust laboral (a causa de les discrepàncies entre les característiques dels llocs de treball i dels treballadors) apareixen tot i que el nombre de llocs de treball coincideixi amb el nombre depersones disposades a treballar. Es refereix als treballadors que van d'una feina a un altre per millorar-se. El seu atur és temporal i no representa un problema econòmic.
- Atur Cíclic: Aquest tipusde desocupació passa només per un cicle, en aquest cas, les seves conseqüències poden portar a països amb institucions febles a la violència i finalment la desobediència civil. En païsosdesenvolupats la situació pot provocar bolcades des de les polítiques d'Estat fins definitivament l'adopció d'un sistema econòmic diferent com a pena del debilitament institucional.
- Atur Estacional: Per una...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • UE-Salir reforzados de la crisis
  • Est La UE En Crisis
  • el futuro de la crisis en la UE
  • Ensayo crisis ue, caso portugal
  • Crisis De Ue
  • Crisis económica ue
  • La crisis económica en la ue
  • Crisis Economica Ue

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS