CTMA

Páginas: 2 (320 palabras) Publicado: 11 de noviembre de 2015
Quant pesa el diamant més gran del món? On es troba?
Diamant Golden Jubilee( 545.67quirats) és el diamant més gran del món, en el que pesa 109.134 grams. Actualment es troba aTailàndia, i es propietat del Rei Bhumibol Adulyadej de Tailandia. Aquest diamant va ser descoberta en la Mina Premier en Sudàfricahttp://megaricos.com/2012/11/02/los-10-diamantes-mas-grandes-del-mundo-hoy-en-dia/
- Existeixen roques líquides?
Si, que existeixen, la única roca líquida és el petroli.

http://historiaybiografias.com/lasrocas/
La gran pregunta...
En Superman agafael grafit amb la mà, i el transforma en diamant. Per què el grafit i no un altre mineral? Quines condicions està "produint" en Superman?(nose si esta bien no encontrado mucha cosa)Superman arriba volant a una mina de carbó, recull un tros , l'estreny amb una mà i el transforma en un diamant . Aquesta escena de la pel·lícula Superman III ( 1983 ) il·lustra les formesal·lotròpiques del carboni , i la diferència entre cristal·lí i amorf . Un cristall és un sòlid homogeni l'estructura interna està ordenada i es repeteix periòdicament en les tres dimensionsde l'espai . Un sòlid amorf no presenta cap ordre en la seva estructura . Els al·lòtrops són les diferents formes en les que pot existir un element, que depenen de les condicions i modesen què s'ha format. Es coneixen més de 40 formes alótropas del carboni , moltes d'elles són amorfes . Les més conegudes són el diamant , el grafè , el grafit i el carbó .
Què em pregunto?La curiositat que no sabia i que em va sorprendre va ser que utilitzaven els canaris per saber si havia contaminació o que havia també poc oxigen per respirar a dins de las mines i peraixò penso com podien confiar en un animal per poder baixar a les mines, si era segur i si es podia estar. La pregunta que em vaig com poden aguantar i fer mines tan profundes.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • CTMA
  • CTMA
  • Ctma
  • CTMA
  • Ctma
  • CTMA
  • Ctma
  • ctma

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS