Cuento

Páginas: 2 (388 palabras) Publicado: 28 de mayo de 2012
LA VIDA ÈS BELLA
La vida és bella', és una pel·lícula que compte la vida d'una família jueu en l'època del nazisme, el protagonista arriba a Itàlia a fi de quedar-se a viure allí, obrir unallibreria i fundar una família. Quan arriba s'enamora d'una xica preciosa amb la qual es casarà i tindrà un fill, però abans de casar-se treballa en un hotel com a cambrer i entaula una amistat amb un militarnazi, açò l’ajudarà durant el període que roman reclòs en un camp de concentració del qual ix sense vida.
Guido el protagonista obri una llibreria que serà la clau del descobriment dels nazis quedesprés de diverses visites d'estos, decideixen portar-se'l a ell i al seu fill en un tren a un camp de concentració, en el qual intentaren matar el xiquet en la cambra de gas, però gràcies a l'enginyde son pare no ho aconsegueixen.
La dona d'este que no era jueu no permetrà que ells vagin sols així que decideix anar també al camp de concentració, on li fan treballar molt forçadament. En el campde concentració Guido fa creure el seu fill Josué que tot es tracta d'un joc en què només guanyarà si no es deixa veure pels guàrdies alemanys . Cada dia ell s'inventa nous jocs per al seu fill iutilitza tota la seua imaginació per a salvar la vida de Josué i que este no veja el que està passant. El xiquet, temptat pel tanc que, segons son pare, es portarà el guanyador, viu l'holocaust com un joc,sense donar-se compte de les barbaritats que ocorren al seu voltant. Prompte, el camp comença a ser evacuat però Guido, el seu fill, la seua esposa i altres més queden en el camp per a una mortsegura . Josué és amagat en una caseta dissenyada pels alemanys per a protegir als seus fills i veu com la seua pare entra a un carreró escortat per un soldat. Posteriorment, i sense que Josué ho sàpia,Guido és afusellat. L'endemà Josué ix del seu amagatall i mira que tot està buit, es troba amb un soldat nord-americà i se'n va amb ell, després es troba amb sa mare, en el camí passa un tanc pel que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Cuento que te cuento
  • Cuentos Que No Son Cuentos
  • Cuenta cuento
  • cuento cuento
  • cuento cuento
  • Cuentos Que No Son Cuentos
  • Mi Cuento Cuenta
  • Cuenta Cuentos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS