cuento

Páginas: 3 (548 palabras) Publicado: 17 de febrero de 2014

QUÈ?! SI NO HO VEIG NO M’HO CREC


-Hola! Soc Tobi .Tinc deu anys i sóc de Terralandia.
-El meu amic Pompi i jo vivim junts a l’orfenat.És el meu millor amic.També té deu anys com jo.
-Elnostre gran somni és competir en els jocs olímpics de Terralandia amb el nostre país per almenys intentar conseguir alguna medalla que altra.
Almenys si competim intentarem aconseguir alguna medallaque altra.
Pocs mesos antes de les olímpiades una monja li donà dos parells de sabates, ún a cada ún.
Tobi i Pompi entusiasmats agafaren les sabates i anaren corrents al dormitori per cambiarselesperò… Bimo el abusador de l’orfenat recelós agafà les sabates, nugà els cordons entre si i les encalà damunt del cable de la llum .Pompi molt enfadat cridà:-Però a tú que et passa! Perque fas aixó!?Bimo orgullós de si mateix contesta:-Perque vull.








Mentres tots dormien Tobi i Pompi se n’han anat a per les sabates.
Tobi ha pujat a un arbre i a intentat agafarles però de segida s’haposat a ploure i a tronar Pompi vullgent anarse’n li va dir: -Tobi deixau , és inútil anem a dormir. En eixe moment cau un raig sobre les sabates i minuts després Tobi consegueix agafar lessabates.
Dies després feren un pentatlón. Ells s’apuntaren però el que no sabien és que eren unes probes per a entrar en l’equip d’atletisme de Terralandia per als jocs olímpics. I a que no sabeu que passà?Guanyaren el pentatlón!
Al guanyar els ho digeren i és quedaren sorprenguts. Per fi els seus grans somnis fets realitat! No so podien creure! Aceptaren inmediatament!
Dies després amb el permísde l’orfenat, clar està, se n’anaren a entrenar. Allí tots els dies entrenaben, a més a més pugueren coneixer a Virun el millor corredor de Terralandia.Virun de sobte els agafa molt d’afecte.
Cuanarribaren els jocs olímpics, Tobi i Pompi estaben a tope.El primer dia corregueren la carrera de relleus. De seguida començà la cursa i... en tres segons el testic passa per les mans de Tobi i de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Cuento que te cuento
  • Cuentos Que No Son Cuentos
  • Cuenta cuento
  • cuento cuento
  • cuento cuento
  • Cuentos Que No Son Cuentos
  • Mi Cuento Cuenta
  • Cuenta Cuentos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS