Curtmetratge

Páginas: 3 (734 palabras) Publicado: 14 de octubre de 2012
Primera escena:
Es veu com una carta de 3 de cors cau lentment. Sinbolitza metaforicament el que portarà a desembocar una història que podria ser impactant, com plasma aqui el poker, un joc d'atzari en alguns casos perillós.
Segona escena:
Cares en primer pla de les 3 protagonistes.
Tercera escena:
Presentació visual de l'estil de vida de Yasuri
Quarta escena:
Presentació visual del'estil ed vida de Sofi
Cinquena escena:
Presentació visual de l'estil de vida de Lorena
Sisena escena:
Yasuri es despertada per la seva mare, molt emprenyada, a causa de que són les 12 del mitg dia iacaba d'arribar de festa. La mare comença a obrir la persiana escridassant-la re nyan-la perquè no fa res a casa, apart tampoc estudia ni traballa i intentan-li fer veure una vegada més que això nopot seguir així. Yasuri, passa olimpicament del que li diu la seva mare, tant sols sap tornarli els crits, engegar-la a pastar fanc i anarse'n de casa donant un cop de porta.
Aquesta al sortir del seuportal es troba amb Lorena, una veina del seu bloc que és porstituta. Comenten com Lorena acaba de tornar de tirar la basura i li explica que s'escoltave els crits desde el portal d'abaix.
Setenaescena:
Sofi, una noia de 19 anys amb un nivell economic força alt, truca a Yasuri, que eés la seva "camell" per com prar-li cocaina. Sofi li explica que, Àlex, la seva parella, li pasarà a buscarper el parque dels bancs. Seguidament Sofi truca al seu novio, per organitzar-li el dia: després de la feina, pasarà a buscar la cocaina a la Yasuri i després la passarà a buscar per casa seva peranar-sen de compras.
Vuitena escena:
Lorena està treballant en el carrer com cada matí, però avui ja sap el que farà, a quedat amb l'Àlex, el novio de Sofi. Aquest arriba a la cantonada on esta Lorena,amb una mica de retràs a causa de que Sofi l'havia trucat per organitzar-li el dia. Ell l'hi demana a Lorena que si l'acompanyaraà a buscar la droga per el parc, però abans li insinua que ha de fer...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La nostra intenció al realitzar aquesta escenografia es plasmar el sentiment de tim burton al curtmetratge de...

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS