cvbcvcvc

Páginas: 4 (834 palabras) Publicado: 29 de octubre de 2013
EL NEN SALVATGE



































































Yolanda Quintana Mira
1r Bat B
7/10/13Filosofia




INTRODUCCIÓ

L’ambient de la pel·licula el nen salvatge, es caracteritza en un paisatge de naturalessa pura, en mig de el que es diu el bosc, ambient natural. El desenvolupa elprincipi de la pel·licula en una petita selva on coneixem els àmbits de’n Victor (El nen salvatge), on es comporta com un animal.

PERSONATGES

Víctor, el nen salvatge, oposat quan vivia solament en unbosc proper a Lacaune (França) el 9 de gener de 1800.
Jean Itard va ser l'encarregat de portar tot el procés d'estudi i educació de Víctor jove d'uns 11 o 12 anys, que segons els estudis de moltsgrans pensadors, era un autentico animal i a més presentava signes d'una discapacitat psicològica i que per tant no cabia la possibilitat de ser educat.
Però *Itard no pensava això, sinó que creia queera un noi normal, però en un ambient inadequat, que va fer que els seus sentits i la seva intel·ligència no es desenvolupessin.

SITUACIÓ

Està situada a França sobre l’any 1800.

ANOTACIONS DELSENYOR JEAN ITARD

La seva primera anotació va ser: un nen desagradablement brut, afectat per moviments espasmátics i fins i tot convulsions; que es balancejava incessantment com els animals delzoo; que mossegava i esgarrapava a els qui se li apropaven; que no mostrava cap afecte a els qui li cuidaven i que, en suma, es mostrava indiferent a tot i no parava esment a res.
Victor va avançant enles seves capacitats de memòria i aprendizatge.
Victor, ja es capaç d¡indignar-se quan se’l castiga de forma injusta.
Victor, ha plorat per primer cop, això vol dir que es dona compte de quan estàtrist






RESUM PEL·LICULA

La pel·licula, es basa en un nen abandonat pels seus pares en un bosc, on ell sol intenta sobreviure amb les coses que li aporten la naturalessa, fins que als...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS