DÉU, UNA ELECCIÓ DIFÍCIL - Dios una elección difícil

Páginas: 5 (1012 palabras) Publicado: 1 de octubre de 2014

DÉU, UNA ELECCIÓ DIFÍCIL


Teresa Mercadal Arumí
Ramón Montero
1ª BATXILLERAT
29.09.2014
INS Ramon Casas i Carbó
Ciéncies per al Món Contemporani

INTRODUCCIÓ
Des de sempre hi ha hagut diferentes teories, pensaments, respostes sobre Déu, i en aquest treball plantejaré tres preguntes que van lligades i les intentaré de respondre.COS DEL TREBALL
¿Déu existeix?
¿Déu a creat l’univers?
¿Aleshores, si a creat l’Univers vol dir que aquest ens a creat?

Fins ara s’han arrivat a exposar tesis que han arrivat a conclusions, però tot i així ,no s’han pogut justificar posant-les en pràctica. Una persona que ha mort mai a pogut “baixar” a la terra per a explicar si després de la mort hi ha un cel , un cel on hi ha un Déu,aleshores, aixó ens fa dubtar sobre la seva existencia, i per tant ,és quan sorgeixen totes les preguntes i respostes possibles. Totes aquelles preguntes que a qui li interessa de debó, el fan estar hores i hores pensant sense descansar, però tot i així , tot plegat no serveix de gaire. Com ja he dit abans s’han arrivat a exposar moltes tesis i mai cap s’ha arrivat a justificar, a dir: “Sí, aquestaés la resposta definitiva, Déu existeix, no està mort” o al contrari “ Déu no existeix, definitivament, està mort”.

Per lo general ,la majoría de cosmòlegs diuen que l’Univers es va formar gràcies a la famosa i gran explosió anomenada “Big Bang” fa 13.800.000.000 anys enrere.Pero tot i així ,encara que es va donar aquesta explicació per a molts científics i filósofs d’arreu del planeta ha estat“invàlida”. Aquests han buscat, s’han trencat el cap i s’han passat hores desperts per a trobar differents respostes.
Si fem un cop d’ull a la descripció del físic guanyador d’un Premi Nobel, Steven Weinberg (Ateu ,per tant en el que va dir no hi ha cap inclinació religiosa) dirà que hi va haver una explosió de tres minuts on es va produir el 98% la materia que avui veiem a l’Univers, com perexemple els planetes o els estels.
Pero i si anem cap a Aristótil? Aquest ens diu que l’Univers a existit sense principi i sense final però ,no només ens ho dirà ell per que no és l’únic que ho pensa. Durant 2.500 anys a estat recolzat per molts científics i moltes persones, i aquesta interpretació a donat a entendre que no s’ha necessitat cap ésser suprem i cap mena d’explosió per a crear el queanomenem Univers, perquè aquest , a sortit del no res, una teoría on Stephen Hawking no va dubtar en pensar-hi. Hawking és un gran científic i com molts altres va volguer sumergir-se en aquest tema. Aquest va dir que no hi ha necessitat de déu per que hi hagi moviment al’Univers,de fet, va dir que aquest estaba autodissenyat, que l’univers necesitava existir per tant, es va crear a ell mateixsorgint del no res. Tot i així arriba John Lennox, un filósof i matemàtic, i diu que Hawking esta equivocat. Diu que tot el que diu aquest és erroni.
Però, i si et diguessin que l’Univers ve donat d’una sola cosa? Doncs bé, aquí és quan entra Charles Darwin. El senyor Darwin va dir que Déu era innecessari per a explicar l’existencia de l’home ja que l’evolució , reemplaça a Déu. Ell pensa quel’Univers , que els homes, que la vida, ve donat per una sola cosa, algo que ha evolucionat al pas del temps, i ho afirma d’aquesta manera: “La natura no salta” sinó que “L’home a aparegut amb un gran salt”.
Ara ve, si que pot ser que l’Univers donés un gran salt, un salt que va donar pas a l’existéncia de l’Univers en una billonésima de una billonésima de segon, com si es tractés d’una inimaginableespurna de llum , o aixó és el que va dir George Lemître, astronom belga i Teista, per tant creu en Déu.
Segons un altra font ,si Déu hagués ordenat la creació d’aquest Univers ,hagués estat tal com afirma Lemître, com una espurna de llum.







CONCLUSIÓ
Tot plegat ,són persones que van aportant diferents respostes a les nostres preguntes i a les seves. Com ja he dit abans, ningú...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Una dificil elección......
  • Lo que Dios hace en tiempos dificiles
  • La dificil
  • ¿Por qué Dios permite que pasemos por tiempos dificiles?
  • Dificil
  • La Difícil Tarea De Cubrir Elecciones De Resultado Previsible
  • Dificil Elección De Un Tema Desarrollado
  • Lo Dificil No Es Enfermearse De Estres Lo Dificil Es Demostrarlo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS