derecho

Páginas: 2 (369 palabras) Publicado: 24 de noviembre de 2013
EL SÍNDROME DE KLINEFELTER


HISTÒRIA I QUÈ ÉS?

El síndrome es conegut com el síndrome de Klinefelter ja que, aquest doctor el 1942 va publicar un report fet a 9 homes amb unescaracterístiques determinades, els quals tenien els pits desenvolupats, poc pèl al cos i a la cara , els testicles més petits que la majoria i no produïen esperma. Aquests foren coneguts perquè tenien un cromosomasexual més, per tant eren homes XXY.

AMB QUINA FREQÜÈNCIA ES MANIFESTA I COM S’ANOMENA ALS MALALTS?

Aquesta anomalia és força comú, doncs afecta a un de casa 500 o 100 mascles nascuts recentment.El terme “síndrome de Klinefelter” ha caigut en desús i ara s’anomenen als homes que el pateixen homes XXY.

A QUÈ ÉS DEGUDA AQUESTA MALALTIA?

Aquesta anomalia es degut a la no-separació delcromosoma X durant una de los meiosis o a la no-separació mitòtica del zigot.

QUINES SÓN LES CAUSES PER LES QUE ES MANIFESTA?

Les causes no es saben ben bé, però una parella de edat avançada té méspossibilitats de concebre un nen amb el síndrome. Els estudis revelen que la meitat de les vegades el cromosoma X repetit prové del pare. En alguns casos , el problema es produeix a l’horad’enparellar-se per canviar el material genètic, produint un òvul amb dos X o un espermatozoide amb XY.

QUAN ES POT DETECTAR LA MALALTIA I MITJANÇANT QUINES PROVES?

Aquest sindrome es pot detectar poc abansdel naixement del fetus, mitjançant la amniocentesi, després del naixement, quan comença l’escola, durant l’adolescència i finalment quan s’és adult. Durant l’adolescència es pot detectar peldesenvolupament excessiu del pits i en quant durant l’etapa d’adult es pot descobrir realitzant un anàlisi de fertilitat.

QUINS SÓN ELS TRETS CARACTERÍSTICS DELS MALALTS?

No en tots els individus esmanifesten tots els següents conceptes, però són els trets característics per diagnosticar la malaltia:
Una talla elevada,acumulació de greix subcutani,Alteracions dentàries, micropenis, escrot...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • derecho al derecho
  • EL DERECHO DE LOS DERECHOS
  • Del estado de derecho al derecho del estado
  • el derecho en el estado de derecho
  • El Derecho De Los Derechos
  • Derecho
  • Derecho
  • Derecho

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS