Descripcio De Tres Religions

Páginas: 2 (380 palabras) Publicado: 31 de enero de 2013
Religió Cristiana



El cristianisme és una religió abrahàmica monoteista basada en la vida i els ensenyaments atribuïdes a Jesús de Natzaret, presentades en el cànon bíblic i altres escripturesdel Nou Testament. Els cristians creuen que Jesús es fill de Déu així com el Messies profetitzat al Antic Testament, va morir per la redempció del pecats del gènere humà i va ressuscitar a l’endemàpassat de la seva mort.

El cristianisme té el seu origen històric en el judaisme de començaments de la era actual. Jesús de Natzaret es va identificar sempre com a jueu devot, hi ha tant en el seuensenyament i opinions, pensaments presents també en altre corrents del judaisme de l’època com les presents en Hil-lel ha-Zaken o essenis, o en la prèdica de Joan Baptista que era familiar directe deJesús de Natzaret.



Religió Islàmica

El islam es una religió monoteista que es basa en el llibre de Alcorà. Els seus fidels creuen en Al.là i el profeta Mahoma com el seu missatger. ElAlcorà va ser dictat per Al.là a Mahoma a través de Yibril, segons afirma la tradició islàmica. Els fidels de l’ islam són els musulmans. Per els musulmans Jesucrist no és fill de Déu, sinó que es tractad’un profeta.

Hi ha entre 1.000 i 1.800 milions de musulmans a tot el món. Els cinc pilars de la seva fe són l’acceptació del principi bàsic que només n’hi ha un Déu, l’oració, l’ajuda alsnecessitats, el mes de ramadà i el pelegrinatge.

La persona encarregada de dirigir l’oració col·lectiva en l’ islam es diu imant.



Religió Jueva

El judaisme és una religió del poble jueu. Ésla més antiga i la més petita de les tres religions monoteistes-cristianisme, judaisme i islamisme conegudes també com religions abrahàmiques . La seva practica es basa en ensenyaments continguts enel Tanaj, la dita a l’Antic Testament, un compendi de llibres de diversa procedència als quals s’atribueix inspiració divina.

El tret principal de la fe jueva és la creença en un Déu omniscient,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Religions
  • Religionsidad
  • Descripcio
  • la descripcios
  • World Religions
  • History Religions
  • Les religions a la prehistòria
  • religions monoteistes

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS