Descripcion oral pelicula babel

Páginas: 2 (467 palabras) Publicado: 25 de marzo de 2010
BABEL

Introducció

Babel és un film del gènere dramàtic que fa honor al seu nom barrejant quatre histories paral·leles de quatre cultures diferents unides per un element comú : un rifle que vacanviant de mans i creant conflictes per allà on passa.

He trobat interessant escollir aquesta pel·lícula per fer l’exposició, ja que encara que te un argument bastant complex, penso que la ideaprincipal és bona, i a més el muntatge és molt bo.

Argument

Per explicar breument l’argument, puc narrar, com he dit abans que la historia es basa en la unió de quatre vides paral·leles, la d’unanoia xinesa sordmuda, el pare de la qual va vendre el rifle a un home marroquí, que el va deixar als seus fills d’uns quinze anys per que es divertissin. Aquests han disparat per jugar a un autobús, ihan ferit a una dona americana (Kate Blanchet) que estava fent turisme amb el seu marit (Brad Pitt). La parella ha de parlar amb l’ambaixada, i demanen a una mainadera mexicana que es faci càrrec delsseus fills.

Elements visuals

El fet que la pel·lícula estigui dividida en històries diferents, facilita la fàcil identificació dels elements visuals. Per exemple, els relats es van intercalantentre si, així, cada cop que el director canvia d’història crea una nova seqüència, i dins de cada seqüència trobem escenes diferents que van narrant el desenvolupament del film.

Pel que respectaals plans, és molt interessant observar que predominen els plans generals per tal de mostrar la pobresa del Marroc, o les grans multituds de Pekín, i a l’hora abunden primers plans que permeten unamillor visualització de les expressions i sensacions dels personatges.

El color en la pel·lícula és clau a l’ hora de marcar la diferència entre ètnies; al Marroc predominen els tons marrons, a laXina hi ha molt colorit, l’ambient és urbà i a Mèxic predominen els tons càlids.

Altres elements

Pel que fa al temps, la pel·lícula dura 142 minuts, és a dir, gairebé dues hores i mitja, tot i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Pelicula Babel-Descripcion De Personajes
  • Pelicula babel
  • Pelicula Babel
  • pelicula de babel
  • Pelicula Babel
  • pelicula BABEL
  • Pelicula babel
  • Pelicula Babel

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS