deures

Páginas: 2 (320 palabras) Publicado: 18 de diciembre de 2014
EL MEU ANIMAL PREFERIT

El meu animal preferit es el Guepard.
El guepard és un carnívor. Principalment caça gaseles,  conills, i cries del facoquer Africà, entre altres.Són animals diürns que cacen a primera hora del matí i a última hora de la tarda. Generalment observen els voltants des de dalt de la branca d'un arbre, o, fins i tot, desdels sostres dels cotxes dels observadors, per tal de localitzar les seves preses. Un cop localitzat un animal que s'ha separat a una certa distància del grup, tractad'apropar-se a uns 50 metres de la víctima abans de començar a accelerar. Una femella amb cadells pot matar una presa cada dia, mentre un adult solitari caça cada dos o cinc dies.
A mitambé m’agraden perquè corren molt, son ferotges, però el que m’atrau mes d’ells es el seu pelatge, tenen un pelatge impressionant amb molts colors i diferents formes.

ELMEU COLOR PREFERIT

El meu color preferit es el blau.
Perquè m’agrada molt el mar, el cel, el riu...
També m’agrada perquè es un color que no es apagat i apart es un colorque es molt a la natura. Quant veig aquest color estic més alegre i no entristeix com el gris o el negre. Es un color que tampoc es molt viu però tampoc es pàl·lid no fosc.També m’agrada el verd perquè també es un color que destaca molt a la natura i es un color alegre.


EL MEU MENJAR PREFERIT

El meu menjar preferit es la lasanya.
Perquèporta carn i pasta a part de la beixamel que també m’encanta, m’agrada perquè no empatxa com els canalons, però atipa lo suficient.
També m’agrada l’amanida.
Perquè te lapots fer quan vulguis i es molt facil de fer, te la pots fer com tu vulguis i de la manera que et vingui de gust, es molt saludable i va ver amb totes les estacions.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • deures
  • Deures
  • Deures D'Estiu3
  • deures de catala
  • DEURES
  • Deures Destiu 4t ESO 3
  • plató
  • Ajudes Per Deures

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS