DIARI DELS CANVIS

Páginas: 8 (1963 palabras) Publicado: 29 de octubre de 2015
DIARI PERSONAL
Carlos Ortega.
Com soc ara:
-Alegre
-Feliç
-Divertit
-Passar-ho d’allò més bé
OBSERVACIONS
Coses que tinc que canviar durant aquest període de temps:
Ajudar més els demés si necessiten ajuda en alguna cosa, preocupar-me per als meus (més) i per les meves amistats per així també ajudar una mica més,fer tasques que tinguin que fer altres persones i fer-les jo per exemple netejar la casa amb la meva mare i ajudar-la en tot lo possible, ser més organitzat per mi mateix etc…
Com fer-ho
Molta gent pensa que ella mateixa hi pot canviar totes les coses dolentes que hi han en aquest món que ens rodeja, en la meva opinió això és mentida, perquè una persona és impossible que hi pari totes les cosesdolentes com la guerra, la fam en el món, la violència i totes aquestes coses. Però, jo hi penso que si tothom faria un esforç el món hi podria canvia, i podria canviar bastant, perquè si ho pensem bé, si cada persona del món per exemple dones a les associacions que hi han per la fam al món i totes les malalties incurables que hi han hi canviaria bastant , també si la gent pares un moment depensar en els trets físics, racials i de les races jo hi crec que no hi haurien tantes guerres per aquestes coses per què són coses que ‘’no tenen peus ni cames’’. Està clar que hi ha gent que mai canviarà, es a dir, seguiran pensant igual, i també està clar que encara que hi féssim totes aquestes coses per millorar el món seria impossible que totes les guerres paressin, que tota la fam que hi ha enmolts països del tercer món s’acaben i que la gent de qualsevol lloc hi pares de robar i de maltractar a les persones, per què una cosa que la gent no veu quan parlem de canviar al món és el maltractament.
Avui en dia el maltractament s’està donant en molts casos del món, i no els hi donem tanta importància com les guerres ni la fam ni les malalties que hi han, i jo hi penso que això es un errormolt greu, per què si ja hi ha maltractament entre nois i noies aquestes coses també creant unes ‘’guerres’’ entre sexes que no destaquen tant com unes guerres entre països , però afecte molt ala societat en que vivim avui en dia.
Deixant aquestes coses a un costat… jo hi tinc que canviar. Una de les coses que tinc que canviar clarament es ser més organitzat , tindre totes les coses planejades ambel seu temps aproximat, i també tindre totes les coses de l’escola i les coses que no són de l’escola ordenades per saber sempre on les he deixat i tindre sempre idea de on i quan deixa-ho les coses.
També tinc que canviar una cosa molt important que hem diuen els meus pares que es molt important, jo tinc la mania de sempre quan hem passa alguna cosa jo automàticament jo hi penso en totes lescoses dolentes que aquella cosa aporta. Els meus pares sempre hem diuen que de totes les coses que hem passen ara i totes les coses que hem passaran en el meu futur jo sempre tinc que treure les coses més bones, es a dir, les coses que hem beneficien de veritat ami i hem tinc que quedar amb això.
A continuació una cosa que també crec que tinc canviar és ajudar una mica més als demés, per exempleals meus pares , ajudar a la meva pare a fer casi totes les tasques de casa apart també d’estudiar i de fer les feines de l’escola, i de preocupar-me una mica dels problemes que tenen els meus amics (amistats) i dels meus (família).
Una de les coses més importants que he de canviar si o si és també ficar-me serio amb les coses importants i deixar a un costat la broma i les coses divertides per fercoses més importants com per exemple estudiar , treballar millor…
PROCÉS DELS CANVIS
Aquest procés del canvi es donarà fet en setmanes, cadascuna d’aquestes setmanes les explicaré per lo que faig cada setmana i ho explicaré després de l’últim dia que s’hagi complert la setmana.
SETMANA DEL 1 AL 7 D’ABRIL
Aquesta setmana, ja tenia les notes ‘’pfff ‘’una altre vegada a recuperar física vaig...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • els canvis físics dels adolescents
  • Canvis D'Estat
  • declaració dels drets dels infants
  • l'illa dels carrers dels ocells
  • Els canvis en l’escorça de la terra
  • Diario
  • Diarios
  • Diario

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS