Diferents teories sobre l'origen de la vida a la Terra

Páginas: 2 (286 palabras) Publicado: 6 de diciembre de 2013
Diferents teories sobre l’origen de la vida a la terra, les que s’han rebutjat i les que es consideren factibles:
El Creacionisme: Explicacions que suposen que un déuo més van poder originar tot el que existeix.
La Generació Espontània: Des de l'antiguitat aquest pensament sé tenia com acceptable, sostenint que la vida podia sorgirdel fang, de l'aigua, del mar o de les combinacions dels quatre elements fonamentals: aire, foc, aigua, i terra.
Spallanzani I Needhad: En aquests mateixos temps, unaltre científic anomenat Needhad, sostenia que hi havia una força vital que originava la vida. Les seves suposicions es basen en els seus experiments. No obstant aixòSpallanzani no es va deixar convèncer com molts científic de la seva època, realitzant els mateixos experiments de Needhad, però amb una altra tècnica.
Pasteur: En 1862, LouisPasteur, metge francès, va realitzar una sèrie d'experiments encaminats a resoldre el problema de la generació espontània. Ell pensava que els causants de la putrefaccióde la matèria orgànica eren els microorganismes que es trobaven en l'aire.
La Panspèrmia: Creada per Svante Arrhenius el 1908. Segons aquesta, la vida va arribar a laTerra en forma d'espores i bacteris provinents de l'espai exterior que, una vegada, es van desprendre del planeta en què existien.
La Teoria D’ Oparin: Amb el transcursdels anys i havent estat rebutjada la generació espontània, va ser proposada la teoria de l'origen físic-químic de la vida, coneguda de la mateixa manera com a teoria deOparin – Haldane, que es basa en les condicions físiques i químiques que van existir a la Terra primitiva i que van permetre el desenvolupament de la vida.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Teories sobre l'origen de la vida
  • Teories sobre l'origen de la vida
  • Teorías sobre la evolución de la vida
  • Teorias sobre el origen de la vida
  • teoría sobre el origen de la vida
  • Teorias sobre el origen de la vida
  • Teorías sobre el origen de la vida:
  • Teorías sobre el origen de la vida

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS