Teories sobre l'origen de la vida

Páginas: 4 (777 palabras) Publicado: 7 de abril de 2013
Teories sobre l'origen de la vida

La vida i el seu origen ha estat sempre un gran interrogant en la vida de tota persona i s'han elaborat diverses teories.

1. Hipòtesi d'Oparin.
Segons Oparin(1924) la vida sorgí a la Terra per evolució química i biològica fa 3500 m.a. I en condicions molt diferents a les actuals. Aquesta teoria diu que les molècules orgàniques s'acumularen en les marsprimitives baix una atmosfera reductora, i a partir de la unió de les molècules més senzilles es formaren les macromolècules. Més tard, aquestes macromolècules s'encaixaren en diferents combinacionsdurant milions d'anys, i aquests van adquirir la capacitat de nodrir-se i multiplicar-se i s'envoltaren d'una membrana, evolucionant a protocèl·lules.
La teoria d'Oparin va ser comprovada pel científicStanley Miller, que a partir de les hipòtesi d'Oparin va realitzar un experiment. Tot i així, molts científics no creuen en aquesta teoria, ja que pensen que la Terra en aquells temps no tenia lescondicions que ell argumenta.
A partir d'això, podem concloure que la teoria d'Oparin és una de les més reals, amb més sentit i que està científicament investigada. Encara no se sap si és verídicaaquesta teoria, però és la més lògica de totes.


2. Creacionisme.
El creacionisme afirma que la Terra i tots els éssers vius que hi habiten han estat creació divina. Els creacionistes clàssics neguenla teoria de l'evolució humana i les explicacions científiques de l'origen de la vida. Aquesta hipòtesi és del tot falsa, ja que és impossible científicament que un ésser diví hagi creat tot el món itots els éssers vius com per art de màgia, a més que hi ha evidències que les espècies han anat evolucionant (fòssils).










3. Generació espontània.
La generació espontània oautogènesi és una antiga teoria que sostenia que la vida animal i vegetal (vida complexa) podia sorgir de forma espontània, a partir de matèria inerta. L'observació directa de certes experiències confirma...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Teories sobre l'origen de la vida
  • Diferents teories sobre l'origen de la vida a la Terra
  • Teorias sobre el origen de la vida
  • Teorías sobre la evolución de la vida
  • Teorias sobre el origen de la vida
  • Teorías Sobre el Origen de la Vida
  • teorias sobre el origen de la vida
  • Teorias sobre el origen de la vida

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS