Dissertacion filosofica (la felicidad) victor merino

Páginas: 4 (978 palabras) Publicado: 17 de enero de 2015


Dissertació filosòfica:
Introducció:
Durant aquest escrit desenvoluparé un tema al que mai m'havia posat a investigar: “La felicitat”.

Què és realment la felicitat?

Aposto al fet quemoltes persones no saben que significa aquesta paraula o sentiment realment, alguns pensen que és quan un es troba de bon humor o quan succeeix alguna cosa i ens sentim molt bé sobre aquest tema. Aixímateix intentaré tractar de trobar el veritable significat d'aquesta paraula o buscar una possible resposta a aquesta qüestió.

Una vegada, Aristòtil va dir:

“Tot home té dret a ser feliç perquèla felicitat resideix en l'oci de l'esperit. La veritable felicitat es troba en el lliure exercici de la ment. Per arribar a ella cal haver passat per un mal moment o situació perquè només hi hafelicitat on hi ha virtut i esforç seriós, doncs la vida no és un joc.”

Aquestes paraules d'aquest gran pensador i filòsof em van deixar molt sorprès. Mai havia vist la felicitat des d'un punt de vistatan clar com ho va fer Aristòtil. Suposo que mentre continuï investigant sobre aquest interessant tema vaig a tenir la possibilitat de donar una resposta clara a: Què és la felicitat?, esperem queAristòtil em pugui guiar per trobar-la.

Desenvolupament:

La felicitat és un tema que ha preocupat a l'home des dels seus inicis, i de la mateixa manera, a la filosofia i als seus precursors. Segonsalgunes persones Aristòtil, és el pensador més extraordinari que ha donat la humanitat. Ens sorprèn no només la capacitat dels seus coneixements, sinó molt especialment la profunditat i penetraciódel seu pensament. D'ell va dir August "el príncep etern dels veritables pensadors". Per la seva banda, el filòsof espanyol Rafael diu que Aristòtil és "el fruit intel·lectual més granat d'aquellacivilització refinada, especialment idònia per a la filosofia, veritable edat daurada de la cultura humana".
Aristòtil comença la seva recerca sobre la felicitat, preguntant-se què és el que la gent...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Abríl 74. comentari de text
  • Ensayo Filosofico: La Busqueda De La Felicidad
  • Citas filosóficas sobre la felicidad
  • Ensayo Filosófico Sobre La Felicidad
  • Dissertación Filosòfica: Progresso En El Ser Humano (Catalàn)
  • La biomassa
  • A vos dona verge santa maria (comentari de text) Victor Merino
  • Merinos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS