doctora sexual

Páginas: 2 (412 palabras) Publicado: 7 de enero de 2014
Necesito un logopeda!!!!!!!!!!!!! A fufufufu porlaabocaaahhhhh!
Juan y medio vaya promedio
Les tortugues (Testudines) són rèptils caracteritzats pel fet de tenir un tronc ample i curt, protegitper unaclosca o cuirassa formada generalment per plaques òssies revestides de plaques còrnies, i a vegades només per plaques còrnies.
De la closca surten, per davant, el cap i les potes anteriors, iper darrere, les potes posteriors i la cua. Hi ha tortugues que la tenen dividida en dues parts, una de dorsal o superior i una altra de ventral, unides entre elles.
La característica més important del'esquelet de les tortugues és que la columna vertebral és soldada a la part dorsal de la closca. L'esquelet fa que la respiració sigui impossible per moviment de la caixa toràcica, i és duta a termeprincipalment per l'acció de les extremitats.
El crani presenta característiques d'un gran primitivisme. No tenen dents, però sí una mandíbula afilada, semblant a un bec.
La reproducció és ovípara ila incubació va a càrrec de la irradiació solar.
És proverbial l'extrema longevitat de les tortugues; diverses espècies poden viure 100 anys o més.
N'hi ha d'hàbitats terrestres i n'hi had'aquàtiques, marines o d'aigua dolça. Les d'hàbitat terrestre presenten dits lliures, mentre que les dels aquàtics tenen les extremitats transformades en aletes o bé els dits units per una membrana.
Lacaracterística més important de l'esquelet de les tortugues és que una gran part de la seva columna vertebral està soldada a la part dorsal de la closca. L'esquelet fa que la respiració sigui impossible pelmoviment de la caixa toràcica; es realitza principalment per la contracció dels músculsabdominals modificats que funcionen de manera anàlegment al diafragma dels mamífers i per moviments de bombamentde la faringe.[1]
El crani presenta característiques d'un gran primitivisme. Encara que manquen de dents, tenen un bec corni que recobreix la seva mandíbula, semblança al bec de les aus.
Igual...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • desviaciones sexuales doctora olga perez
  • Doctor
  • Doctor
  • Doctora
  • Doctor
  • Doctor
  • Doctor
  • Doctorado

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS