Drets i deures dels alumnes

Páginas: 4 (978 palabras) Publicado: 9 de abril de 2014
Drets i deures dels alumnes
a) Quina/es diferència/es hi ha entre cadascun dels quatre TÍTOLS que componen el document?
El primer títol és d’introducció de la llei, en el segon explica els drets ideures i en el tercer i el quart gestiona conflictes o diversos problemes en el cas de que no es compleixi el títol 2. Per tant, podem dir que el títol principal és el títol 2.

b) Quin és elTítol que pel que es tracta us sembla més important? Per què? Penseu que algun d’ells s’ajusta de manera especial a les vostres necessitats d’estudiants?
El títol més important des del meu punt de vistaés el títol 2 “Drets i deures de l’alumnat”. Aquest títol explica que té l’obligació de fer un alumne i quins són els seus drets, els altres títols van més encaminats a gestionar conflictes queexistiran si no es compleix aquest apartat. Per tant, com he dit anteriorment, el que s’ajusta més exactament a les nostres necessitats és el títol 2.

c) Què diu respecte el Reglament de Règim Interior? Ussembla necessari que una escola disposi d’aquest tipus de Reglament? Per què? Sabeu si la vostra escola el té escrit, aquest document? El coneixeu? És públic? L’alumnat ha participat en la sevaelaboració?
El Reglament de Règim Intern (RRI) és un document per regular la vida interna del centre així com establir i concretar les relacions entre els diferents sectors que formen part de la comunitateducativa.
El RRI recull, en el marc del Projecte Educatiu (PE) i Projecte Curricular (PCC), els aspectes relatius al funcionament intern del Centre en allò no específicament previst a l’ordenamentnormatiu general.
Contindrà la concreció en regles i normes, els drets i deures de l’ alumnat i l’organització del funcionament dels recursos humans, materials i funcionals del centre.
La nostraescola en té un i es públic per a tothom de l’escola però jo mai l’he vist. En ell han participat diferents personalitats inclús l’alumnat.

d) En el títol 2, capítol 1, es de parla dels drets. En...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • drets i deures dels treballadors
  • Declaració dels drets de l'home i del ciutadà
  • declaració dels drets dels infants
  • Comentari de text
  • Declaració dels drets de l'home
  • Declaracio dels drets del home
  • Drets dels infants
  • La convenció dels drets

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS