Drogodependents

Páginas: 2 (360 palabras) Publicado: 23 de abril de 2012
Estratègies d’inserció sociolaboral per a les persones amb drogodependències
Proposta:
El projecte esta destinat a persones drogodependents, i es pretén desenvolupar accions formatives eninformàtica bàsica, que facilitin la incorporació al mercat laboral normalitzat.
La metodologia esta basada en la intervenció individualitzada amb l’usuari d’una manera pràctica, participativa i dinàmica,realitzant exercicis de comprensió i de cerca d’informació. Disposen d’una aula d’informàtica amb accés a Internet.
Aquest projecte pretén minimitzar l’efecte de l’esquerda digital a la que es veuensotmeses les persones drogodependents per falta de medis. L’objectiu és facilitar l’accés a les noves tecnologies, element primordial de cara a una incorporació sociolaboral d'aquests col•lectius ambcertes garanties.
Veien això crec que avui en dia, moltes persones drogodependents si que tenen noció de les tecnologies, crec que negar-ho simplement seria generalitzar.
Però si que és veritat que laformació en qualsevol àmbit és un element fonamental a l’hora de facilitar l’accés al món laboral. És molt important incidir en la formació per fer front als casos de baix nivell educatiu, osimplement per a reforçar o millorar en altres casos. També crec que és molt important la formació amb experiències laborals, és a dir, crec que apart d'educar amb conceptes, també és clau educar amb exempleslaborals, mitjançant experiències.
Per altra banda també crec que cal afegir a tot lo anterior, el fet de la motivació, és a dir, motivar al subjecte a treballar, i a la vegada cercar interessos igustos, per a potenciar-los i amb ells crear una motivació, un objectiu de feina.
I per últim crec que també és necessari motivar-los interiorment, és a dir, fer-los veure que l’únic impediment quehan tingut consumir substancies que han alterat el seu sistema nerviós, que deixant de banda això, a partir d’aquell moment no son ni més febles ni més vulnerables que els demés, és a dir que no es...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • les persones drogodependents

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS