Ed. Fisica Trabajos con Frisbee

Páginas: 4 (809 palabras) Publicado: 6 de noviembre de 2014
UN VIATGE MÀGIC

Aixo era i no era un xiquet, anomenat Jordi, al qual li agradava molt que li contaren contes. També, entre les seves aficions, estava jugar al veig veig mentre anava en el cotxe, apillar, al qual jugava amb el seu cosí que vivia al costat seu. El seu animal favorit era la zebra, i en tenia a muntons: grans, xicotetes, de lego, de playmobil, de goma, unflables... tanta era laseua afició que en tenia fins samarretes de zebra i en els aniversaris si hi havia algú que et pintara la cara ell volia pintar-se-la de zebra. També li agradava muntar allò que ell anomenava''estampides'' a la taula del menjador, amb moltes zebres, però també hi havia de lleons, girafes, cocodrils, micos i hipopòtams, i també animals que no eren de la selva, com osos polars, koales, serps i moltsmés. A més a més, li agradaven els trens i en el seu iPad, sempre ple d'aplicacions d'abecedari i granges, sempre veia dibuixos de trens que parlen, a mes de trens de veritat, una de les raons perles que no pots anar amb ell a llocs de vacances es perquè sempre hi ha trens turístics i et fa pujar-te amb ell. Una altra afició seva eren els cotxes de les pel·lícules de Disney ''cars'' i''avions'' dels quals també en tenia un grapat. En conclusió, ell vivia la seua vida de xiquet de set anys, amb els seus amics, en el seu parc i en els seus joguets.

Un dia que estava en el parc, vadescobrir un túnel darrere d'uns arbustos, en la terra dels jardins, pel qual es va ficar. Va baixar i descobrí una porta gegant de metall, la qual tenia un botó roig i xicotet baix seu. En ell ficava quesi ho polsava obriria la porta. El va polsar perquè volia saber que hi havia darrere. Quan la va obrir el varen donar la benvinguda unes formigues de la mateixa estatura que ell i el van dir.

-Hola– varen dir les formigues- que fas ací?

-Hola – va dir Jordi – estava jugant en el parc i de sobte vaig trobar aquest forat, després vaig obrir la porta i ací estic

Les formigues van murmurar...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Trabajo De Ed Fisica
  • trabajo ed fisica
  • Trabajo de Ed. Física
  • trabajo ed fisica
  • Trabajo Practico De Ed. Fisica
  • Trabajo Ed Fisica
  • Trabajo De Investigacion Ed Fisica
  • Trabajo Practico Ed Fisica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS