Ejemplo PEI

Páginas: 17 (4166 palabras) Publicado: 18 de noviembre de 2013
Encapçalament

1. Nom i cognoms: Cloe Martínez Ríos

2. Data de naixement: 4 de Desembre del 2009

3. Edat: 2 anys amb 10 mesos

4. Mesura: tutelada per la DGAIA

5. Centre: Tic-Tac

6. Data d’ingrés: 24 de Setembre del 2012

7. Nom tutor/a:

8. Data d’elaboració: 24 d’Octubre del 2012

9. EAIA de referència: EAIA de Nous barris


ÀMBITS D’INTERVENCIÓ:
1. ÀMBIT FAMILIARAquest es el cas de Cloe, una nena nascuda en Barcelona el 4 de desembre del 2009, filla de Alex de 30 anys i Mònica de 24 anys. Són una família procedent de Xile, i que van arribar a Espanya fa 4 anys. Viuen en “Nou barris” en un pis de lloguer bastant antic i una mica descuidat (algunes de les habitacions del pis estan en mal estat). Els pares tenen uns estudis bàsics, però tot i aixòactualment no tenen feina fixa i per tant el nivell de vida es una mica baix. La mare fa alguns treballs de neteja en cases i empreses, tot i ser esporàdics els ajuda a comprar coses per la casa. També assisteix a uns cursos de normalització lingüística que li pot ajudar a l’hora de buscar i trobar feina.
Reben una ajuda familiar per part del Estat, que els a ajudat molt ja que els dos pares estansense feina, però per diverses qüestions aquest ajuda esta a punt de ser retira.
Debut a aquest nivell econòmic bastant baix i tots els problemes que això porta tenen moltes mancances en quant a les necessitats bàsiques, sanitàries de la nena, com per exemple :
- Cloe mai a anat a l’escola bressol.
- No porta al dia la targeta de vacunes.

Aquí en Espanya compten amb el suport de algunsfamiliars, com són els avis/es per part dels dos pares a més de alguns germans del pare i de la mare, i d’aquesta manera poden ajudar-los amb qualsevol àmbit que necessitin. La seva avia materna ajuda molt en quant a la cura de Cloe, es queda amb ella quant els pares no estan a casa, etc.
En quant a l’àmbit familiar, el pare presenta un historial de maltractament físic i psicològic tant a la mare coma la seva filla, aquests maltractaments només son per part del pare. Tant Cloe com la seva mare tenen molta por d’Alex, debut a tots aquestes situacions de maltractaments.
A part, es sospita de que Cloe a patit possibles abusos sexuals per part de l’avi patern. Aquesta sospita prové per part de la seva mare, que a vegades quant deixava a Cloe amb el seu avi i quant tornava Cloe sempre estavaplorant i le deia que no volia quedar-se més amb ell. A part la nena tenia algunes lesions lleus als braços, com a possible conseqüència de forcejament .

Debut a tot aquest panorama Cloe presenta un endarreriment lleu en l’aprenentatge en tots els àmbits, tant en el llenguatge com a psicomotricitat entre altres. Pot ser conseqüència de diferents aspectes: tant a la mancança d’escolarització coma tots els episodis de maltractaments i abusos que a pogut patir.

Actualment es troba internada en un centre d’acollida, en el que intenten ajudar-la en la mida que poden, cobrint les seves necessitats i donant-li estima i afecte.

1. Relació amb la família nuclear i/o extensa
Cloe manté una molt bona relació amb la seva mare, ja que passava amb ella la majoria de temps a casa, es el seureferent. També te bona relació amb la avia materna, que els a ajudat molt en quant a cura de la nena i ajudant-les en tot el que necessitaven.

En quant al pare no manté una bona relació, ja que casi la majoria de temps no esta a casa i quant arriba sempre hi ha discussions i situacions de violència. El seu pare mai s’ha preocupat per ella i les seves necessitats. Per part dels pares paterns,tampoc han sigut un referent per Cloe, i després de la sospita d’abusos per part de l’avi i de l’enfrontament que això va provocar distanciament d’ells.

Amb la resta de la família no tenen massa relació, només en ocasions especials com a festes tradicionals, etc.

Objectius:
Mantenir la relació amb la seva família, ja que poden servir de suport positiu a més de donar-li estima que ella...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ejemplo De Pei
  • ejemplo de pei
  • ejemplo pei institucional
  • que es pei
  • peie
  • Pei
  • El pei
  • Comparación Entre Pei Unmsm Y Pei Unfv

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS