EL CAS MISTERIÓS DEL DR. JEKYLL I MR. HYDE

Páginas: 7 (1532 palabras) Publicado: 6 de mayo de 2014
EL CAS MISTERIÓS DEL DR. JEKYLL I MR. hYDE
AUTOR: ROBERT LOUIS STEVENSON

Capítol 1: Historia de la porta
Dos homes estan caminant pels carrers de Londres i passen per davant d'una porta un li compte l'altre una història relacionada amb ella
Un home va atropellar una nena petita en creuar la cantonada dels familiars el van amenaçar amb acabar amb la seua reputació l'home va acceptar pagar100 lliures va entrar en aquesta porta i va sortir amb un xec aparentment fals per la firma que es podia apreciar en ell va resultar ser veritable i el va cobrar ell mateix els dos homes van acordar no tornar a parlar d'aquesta història

Capítol 2: Buscant Mr.Hyde
L'advocat mira a la caixa forta i extreu un sobre amb el testament del doctor Jekyll deia: deixo totes les meues pertinences alsenyor Hyde quan jo mora o desaparregue l'advocat marxa fins a la porta i es troba amb Hyde li pregunta si pot veure a Jekyll i aquest li respon que no està lla.
Capítol 3: El Dr.Jekyll estava força tranquil
Mr Utterson va anar a un sopar de vells amics organitzada per Jekyll . Com de costum , l'advocat es va quedar fins després que fossin tots . Va estar parlant amb el doctor i li va preguntarper Hyde i si estava en algun compromís . Ell li va respondre que no es preocupés , que es podia desfer de Hyde quan volgués Jekyll li fa prometre a Utterson que, quan el mori , s'encarregarà de Hyde . Ell accepta .




Capítol 4: L'homicidi Carew

Una jove romàntica estava asseguda a casa mirant per la finestra la lluna . De sobte va veure dos homes : Mr Hyde i el Sr Carew . Vancomençar a parlar fins que a Hyde li va entrar un atac i el va començar a colpejar amb un bastó fins a matar . La noia en veure'l es va desmaiar . En despertar observar la víctima estesa a terra i un tros del bastó que li havia matat . Va trucar a la policia .
El mort duia un sobre amb el nom de l'advocat . La policia va anar a preguntar i només amb escoltar la descripció , ja va saber que era Hyde .Van anar a casa però allà només hi havia la serventa i totes les habitacions revoltes , com registrades .


Capítol 5: L'incident de la carta

Utterson va anar a parlar amb Jekyll . Li va preguntar per la notícia de l'assassinat . Ell va contestar : "No et preocupis , Hyde ja no tornarà a ser vist . M'ha lliurat una carta , la va llegir i Jekyll li va demanar que li aconsellés sobre si haviaensenyar a la policia , o no.
Utterson se la va emportar i va quedar a casa amb un amic . Aquest va mirar la carta , més tard va entrar el servent , donant-li a l'advocat una altra nota . Era Jekyll que el convidava a sopar . L'amic va agafar la nota i la va comparar amb la carta : "És la mateixa cal · ligrafia , jo no l'ensenyaria a la policia . " Va dir . Utterson es va preguntar per què anavaJekyll a falsificar la carta d'un assassí .






Capítol 6: El curiós incident del Dr Lanyon

L'advocat va ser diversos dies seguits a veure el seu amic Henry Jekyll , però passats uns dies , ell ja no acceptava visites . Utterson va anar a parlar amb Lanyon però ell no volia sentir parlar del doctor.
L'advocat va enviar una carta a Henry i va ser contestada , deia : "No penses queper no obrir la porta , ja no som amics . Però sóc un pecador i he de fer penitència .
Dies després , Lanyon va morir. Utterson va obrir un sobre que tenia ell , que deia : "Només per Utterson , en cas que mora abans que jo , cremar la carta sense ser llegida . "
L'advocat va obrir el sobre i dins hi havia un altre igual que deia : " No obrir abans de la mort o desaparició d'Henry Jekyll . Això vaestremir a Utterson . Tot i la curiositat , l'advocat , va decidir no obrir-lo fent cas de la inscripció .

Capítol 7: L'incident de la finestra

Utterson i Enfield estaven passejant pel carrer quan van veure el carreró de la porta . Van anar a veure les tres finestres del despatx de Jekyll . La d' enmig estava oberta i es podia apreciar la cara del doctor . Es van quedar a parlar fins...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • L'extrany cas del dr. jekyll i mr. hyde
  • ensayo de la obra el misterioso caso del Dr. Jekyll y Mr. Hyde
  • Dr. Jekyll y Mr. Hyde
  • El extraño caso del dr. jekyll y mr. hyde
  • Dr. jekyll y mr hyde
  • Dr jekyll y mr hyde
  • dr jekyll y mr hyde
  • Dr. jekyll y mr. hyde

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS