EL CLAN DE LA LLOCA

Páginas: 6 (1296 palabras) Publicado: 27 de noviembre de 2013

EL CLAN DE LA
LLOBA







Fani Serrano Alberola 3r ESO



1.- RESUM:
Dalt la muntanya, en un poble dels Pirineus,Urt, vivia la Selene la mare de l’AnaÏd una nena adolescent de catorze anys, la protagonista. La Selene erauna dona molt diferent a la seva filla, ella era guapa i una mica despistada i l’AnaÏd tot al contrari, era una nena especial, molt intel·ligent, molt poc sociable i no gaire guapa.
La seva vida no era d’una nena de la seva edat ella es va criar juntament a la seva àvia Démeter que li va ensenyar moltes coses de la vida, però ella ja havia mort. La seva mare un dia va desaparèixer sense donarcap tipus d'explicació , i sense cap lògica. Quan la seva tieta Criselda es va assabentar de la desaparició de la mare de l’AnaÏd va decidir anar a cuidar-la, però no estava molt clar qui tenia cura de qui , ja que la seva tieta era un autèntic desastre en tot i era molt despistada,de manera que la nena podia fer de les seves amb força facilitat .
Darrere d’aquesta desaparició hi va haver unmisteri que l’AnaÏd no sabia i volia descobrir d’alguna manera , ja que des de la mort de la seva àvia , la seva mare era l'única persona amb la qual parlava, ja que no tenia amistats
Darrere de tot això hi havia una guerra que ella desconeixia del tot , entre clans de bruixes Omar i Odish , en què esperaven que en algun moment aparegues l'elegida per la profecia , i regnés sobre totes elles.
Conta la llegenda que molts anys enrere la bruixa O va tenir dues filles extremadament belles , Od i Om , a les qual estimava amb bogeria , elles havien de continuar amb la dinastia de bruixes , però mentre que les seguidores d'Om ( les Omar ) eren mortals , generoses i mares , escollint un clan entre els animals de la terra i aprenent d' ells tot , el seu llenguatge , el seu hàbitat , etc ,durant generacions s'estenen per tot el món adoptant els noms dels seus amfitrions , les llobes , les dofins , les gallines , les àligues ....
Les seguidores d'Od ( Odish ) tenien el secret de la immortalitat , eren cruels i estèrils . La seva única meta era obtenir el poder absolut .
Anaïd desconeix per complet tots aquests secrets familiars , encara que li va tocar anar-los descobrint ambmolta rapidesa , ja que volia rescatar a la seva mare de les mans de les Odish i volia que tornés, i creia que era l'única que la podia ajudar , ja que la resta del seu clan creia que ja havia mort .
L’AnaÏd va fer tot el possible per descobrir els misteris de la seva vida , i quan li comuniquen la veritat , que ella és una bruixa , no dóna crèdit a les seves oïdes , ja que sempre s'ha consideratmolt dolenta per a tot.
Ella es va mudar a Sicília per reunir-se amb mes membres del seu clan, que en un molt curt espai de temps va descobrir moltes coses , com per exemple el que era la veritable amistat , la maldat de les persones , les mentides , l'engany , la defensa, la lluita, la hipocresia , la mentida ..... Un món de fantasia i de dura realitat , on gairebé res era el que semblava per aella. Lluitant, fent pactes i aprenen tot el que podia va tirar endavant fins a rescatar a la seva mare deixant enrere familiars com era la seva tieta Criselda.
2.- ANÀLISI DE L’ANAïD I DOS PERSONATGES MÉS:
L’Anaïd: Una noia normal de catorze anys i molt intel·ligent, tot i això les seves companyes del col·legi la deixen de costat per ser físicament petita, no la conviden a les festesd'aniversari i l’AnaÏd se sent diferent. Sap que no encaixa amb les persones que l'envolten, els veïns, els companys, etc. Una nena prou madura per l'edat que té i que simplement al principi de la novel·la intenta ser com els altres, i madura poc a poc amb la seva rapidesa d'aprenentatge i la seva saviesa del clan, el seu clan, el clan de la lloba .
Clòdia: És una noia adolescent, egoista i que mai...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El Clan
  • clan
  • Clan
  • El clan
  • Lloc de treball
  • Llocos
  • El clan de la loba
  • La Horqueta De Clan

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS