El Desenvolupament Climatic

Páginas: 2 (333 palabras) Publicado: 18 de abril de 2011
EL DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE
Llegeix el text que trobaràs clicant aquí i contesta la pregunta:
1. Què és el desenvolupament sostenible? (explica-ho en menys de tres ratlles).
El desenvolupamentsostenible significa que hem de satisfer les necessitats sense comprometre a les següents generacions, es a dir que hem d'utilitzar els recursos que tenim a un ritme que no superi al seu deregeneració.

EL CALENTAMENT GLOBAL
Consulta les diferents parts de la pàgina web que trobaràs clicant aquí i contesta les preguntes:
2. Què és el protocol de Kioto, més Kioto? (explica-ho en menys de 3ratlles).
El protocol de Kioto es un acord internacional pe reduir les emissions de sis gasos que beneficien al calentament global. L'objectiu es reduir un 5,2% dintre del període del 2008 al 2012 encomparació a l'any 1990.
3. Què és l'efecte hivernacle (explica-ho en menys de 3 ratlles).
L'efecte hivernacle fa referència a que la terra es mante calenta per la presencia d'uns gasos ( vapor d'aiguai co2) a l'atmosfera que absorbeixen i retenen les radiacions solars, i també a l'escalfament del planeta com a conseqüència de la contaminació atmosfèrica.
4. Dóna la teva opinió sobre el canviclimàtic i la forma com s'està enfocant aquest fenomen des dels mitjans de comunicació, des dels governs i la ciutadania del nostre entorn més proper, amb un petit text que tingui entre 5 i 10 línies.El canvi climàtic a sigut causat per la humanitat, hem contaminat molt el nostre planeta i ara estem vivint les conseqüències, el deshiel, els canvis de temperatures tan agressives, la pujada delnivell del mar i molts desperfectes mediambientals. Els governs tenen un acord internacional per reduir els gasos que causen el calentament global. També s'està aconseguint exterminar les bosses deplàstics que contaminen molt. Penso que les persones ens hem donat conte de que això es una realitat que estem cremant la "nostra casa" i s'estan respectant força be les decisions i propostes dels medis...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Desenvolupament
  • Desenvolupament
  • EL CANVI CLIMATIC
  • Canvi climàtic
  • Canvi climatic
  • el canvi climatic
  • Canvi climàtic
  • El canvi climàtic

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS