El Llac De Les Mosques

Páginas: 2 (337 palabras) Publicado: 12 de noviembre de 2012
"El llac de les mosques"
L’espectacle de Sol Picó es basava en la dansa, tot i que també s’introduïa una part important de música i interpretació. De fet el que vol explicar la ballarina hointrodueix en el context d’un concert de Rock and Roll que s’anirà desenvolupant a mesura que anirà passant l’espectacle. Dins d’aquest concert hi ha músics que toquen en directe, ballarinsque fan coreografies, i tots interpreten i tenen una bona presència escènica.
L’espectacle té l’estructura d’un concert. Al principi, es presenten els components fent dansa, cantant o tocant(una mica desordenadament). Més tard es desenvolupa el concert amb solos de músics i ballarins. Dins d’aquesta part és quan la Sol Picó explica el que vol treballar: intenta aconseguircomunicar-se amb el públic i transmetre els múltiples sentiments que ella sent gràcies a l’art, un fet que en la dansa mai es veu. Per acabar l’acte, Sol Picó s’enguixa de manera que no es pot moure idemana al públic que escrigui el que els ha fet sentit l’espectacle. És un fet curiós i una manera d’apropar-se més al seu públic. Crec que aconsegueix fer sentir al públic, en el moment en elque s’obren les llums i el públic baixi a escriure-hi, perquè és quant sents un calfred al veure que ella plora d’emoció. Tot i que et qüestionis si forma part de l’espectacle o si ploraperquè així ho sent en aquell moment.
Penso que va estar molt bé l’espectacle i que la idea del concert de Rock and Roll va afavorir positivament, ja que si hagués estat un sol espectacle dedansa, no hagués estat el mateix. Aquest músics no perdien l’energia en tot l’espectacle i, per ser músics, trobo que interpretaven bastant bé.
Tot i aquestes critiques positives, també trobo quel’espectacle es feia una mica llarg en alguns moments i que no s’acabava d’entendre quins conceptes volia explicar Sol Picó. Però pel global trobo que és un espectacle molt treballat i ben...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • tres mosque.
  • El senyor de les mosques
  • Mosque de quairoan
  • Mosques del vinagre
  • Mosque
  • Llacer TP1 5to 2da
  • Fenomem Llac De Banyoles
  • llac dels cignes

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS