El Món Groc

Páginas: 2 (359 palabras) Publicado: 1 de mayo de 2012
INDEX

AUTOR 1
DATA DE PUBLICACIÓ 1
EDITORIAL 1
ESQUEMA 1
ISBN 1
LLOC DE PUBLICACIÓ 1
RESUM DEL ARGUMENT 1
TÍTOL 1
VALORACIÓ 2

TÍTOL: EL MÓN GROC
AUTOR: ALBERT ESPINOSAEDITORIAL: DEBOLSILLO
DATA DE PUBLICACIÓ: 2008 (5 EDICIÓ DEBOLSILLO: FEBRER 2011)
LLOC DE PUBLICACIÓ: BARCELONA
ISBN:978-84-8346-908-8

ESQUEMA:
El món groc-> Explica què es i on neix.Descobriments-> En total són 23 descobriments, cadascun explica un moment o vivència de l’autor en el qual va aprendre alguna cosa de la vida.
Grocs-> Ens parla dels grocs, què són, comtrobar-los, què fer amb ells , saber distingir-los, la definició de groc i finalment les conclusions que ha tret dels grocs.
Fi Groga-> Explica que la mort forma part de la vida, ens ensenya a notenir-li por i saber afrontar-la.

RESUM DEL ARGUMENT:
L’Albert en el seu llibre explica com se n’ha sortit del cáncer i tot el que l’ha ajudat. Ens convida a tenir consciencia del món que ell hadescobert, el món groc. El món groc es una altra manera de veure la vida, al principi ens explica 23 descobriments que ell ha fet per ser feliç, dels quals ens fa una llista a seguir. Finalment ensparla dels ‘grocs’ de la funció que tenen i de què són i què hem de fer d’ells a la nostra vida.

VALORACIÓ:
Sincerament, aquest llibre m’ha agradat especialment perquè el que intenta l’autor esfer que tothom vegi el món com el veu ell, que tots podem veure el món que ell ha descobert i tot el que ha fet per aconseguir ser feliç dia a dia. La felicitat no es una cosa que nosaltres puguemdecidir tenir o no, la felicitat es busca i qui de veritat la vol l’aconsegueix. Ell ens ensenya com poder trobar-la. També m’agrada quan parla dels grocs, d’aquelles persones especials queapareixen a la teva vida per un temps determinat, que t’ajuden en un moment concret, però que potser després no tornes a veure mai més. En definitiva, m’ha fet molt bé llegir aquest llibre ple de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Mono
  • Mono
  • Las Monadas
  • monos
  • Mono
  • mono
  • monos
  • mono

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS