El Mag de Michael Scott

Páginas: 8 (1948 palabras) Publicado: 26 de noviembre de 2014
ÍNDEX


Fitxa bibliogràfica...............................................................................................pàg.2
Resum de l’obra.................................................................................................pàg.2
Estructura externa i interna................................................................................pàg.3
El narrador i el punt devista...............................................................................pàg.3
Anàlisi dels personatges.....................................................................................pàg.4
Espai i temps a l’obra.........................................................................................pàg.7Autor.................................................................................................................pàg.8






































Fitxa Bibliogràfica


SCOTT, Michael
El Mag
Barcelona. Rocaeditorial. 2008. 1ª ed. 509.


Resum de l’obra:
Després d’haver escapat del doctor John Dee a Ojai, en Nicolas, la Sophie, en Josh i l’Scathach van a parar a París, on es troben amb en Saint-Germain i la Joanad’Arc, que ajuden a en Nicolas a instruir als bessons. La Sophie aprèn la màgia elemental de foc d’en Saint-Germain. A París però, també es troben amb en Maquiavel i amb en Dee, que treballen en equip per recuperar el llibre d’Abraham el Mag.
Paral·lelament la Perenelle segueix tancada a la presó d’Alcatraz, custodiada per l’esfinx. Allà pot veure que hi ha moltes bèsties pròpies de llegendestancades per en Dee, un petit exèrcit de malsons. Allà coneix a l’esperit de Juan Manuel De Ayala, que li ofereix certa ajuda, però també es veu obligada a enfrontar-se a Morrigan, la deesa dels Corbs. També es troba a l’Aerop-Enap.

En Dee i en Maquiavel van a veure a en Mart per a despertar els poders d’en Josh, a les Catacumbes de París, intentant que s’uneixi a ells.
Després d’això, a en Joshs’ha d’enfrontar a Nidhogg, una bèstia terrible i gegantina que destrueix la ciutat al seu pas, mentre l’Scathach desapareix en combat enfrontant-se a en Dagon.
I en aquell moment, com un tauró emergint entre les onades, Dagon va sortir del Sena. Encabritat, ara més peix que humà, amb les brànquies obertes i els ulls rodons i boteruts, va agafar Schatach amb les seves urpes palmejades i la vaarrossegar cap al riu. (pàg. 387)
Finalment la Sophie, en Josh i en Nicolas se’n van de París amb destí a Londres.
-Hem de fer una paradeta de no res a Londres i després farem servir el mapa de les línies ley per tornar a San Francisco, amb Perenelle. (pàg. 505)




Estructura externa:
El llibre consta de 55 capítols que es divideixen en 3 parts (una per cada dia que passa a la història). El textés principalment narratiu i dialogat, amb algun fragment descriptiu.
Josh es va concentrar en l’esquena de Dee i en l’esfera de llum que duia sobre l’espatlla mentre serpentejava cada cop més avall de les catacumbes; fer-ho l’ajudava a no fixar-se en les parets, que semblaven tancar-se a cada pas. Mentre avançava, notava que alguns dels ossos que cobrien el túnel tenien dates rascades a sobre,grafits de segles d’antiguitat, i també era conscient que les úniques petjades que es veien a la gruixuda capa de pols de terra eren les empremtes dels peuets de Dee. (pàg. 445)

Estructura Interna:
Hi ha un plantejament que és la presentació d’un nou personatge (en Nicolau Maquiavel) a una subhasta. Després d’això, l’arribada del grup a París també podria entrar al plantejament de lahistòria.
El nus, que com és normal és la part més llarga, narra tota la successió dels fets i l’avenç de l’acció, com per exemple les diferents batalles i dificultats a les que s’enfronta el grup, tant com tot per el que ha de passar la Perenelle a Alcatraz.
És un llibre fantàstic en un context actual. Un subtema podria ser l’amistat entre els protagonistes, tant com la perseverança per defensar...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El Alquimista. Michael Scott
  • El alquimista, michael scott
  • Al Scott
  • scott
  • Scott
  • Los Secretos Del Inmortal Nicolas Flame Michael Scott
  • Maga
  • El mago

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS