el miracle d'anne sullivan

Páginas: 2 (498 palabras) Publicado: 29 de octubre de 2014
El miracle d’Anne Sullivan
Fes una breu descripció de les deficiències sensorials que mostra la Hellen i les conseqüències que tenen en el seu desenvolupament.
Hellen al poc de néixer i a causad’una febre alta queda cega i sorda, això comporta que els seus pares, en part per llàstima i comoditat, siguin incapaços d’educar-la, mimant-la i consentint tot, fins el punt en que arriba a un estatsalvatge, augmentant així la seva frustració davant la impossibilitat de comunicar-se amb els altres.
2. Comenta i valora la manera com la protagonista intenta compensar les seves deficiènciessensorials abans de què l’Anne arribi i com canvia la vida de la Hellen amb la seva nova mestra.
Abans de l’arribada de l’Anne, Hellen quan vol alguna cosa només sap que posar-se a pegar i fer rabietes pertal de que els seus pares li ho fessin tot, no sap comportar-se d’una altre forma ja que tampoc li han explicat i això és el que intenta fer Anne quan arriba explicar-li com s’ha de comportar i quefer en cada moment.
3. Valora la intervenció de l’Anne amb la Hellen des d’un punt educatiu i expressa la teva opinió (actitud, passos o moments en la seva intervenció...).
Actualment la forma en quel’Anne educa a la Hellen estaríem parlant de maltractament, però en aquella època li serveix per arribar a la nena i ensenyar-li a fer les coses correctament, perquè encara que ella no vegi ha decomportar-se correctament.
4. Comenta i valora l’actitud de la família, en especial la mare i el pare, respecte a l’Anne abans i després de l’arribada de la Hellen i canvis que provoca en elcomportament familiar.
Els pares de Hellen són extremadament proteccionistes i gairebé han tirat la tovallola. El pare tan sols es conforma amb que la seva filla tingui una bona conducta i no creï problemes.El Germà de Hellen és el fill gran i sempre ha estat a l' ombra de la seva germana. Això el fa reaccionar sempre negativament davant la seva germana. No obstant això és qui veu amb més lucidesa el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El milagro d'anna sullivan
  • miracle
  • SULLIVAN
  • sullivan
  • SULLIVAN
  • sullivan
  • Sullivan
  • Frog miracle

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS