El Niño Salvaje

Páginas: 4 (877 palabras) Publicado: 13 de noviembre de 2012
1. Descriure i analitzar l’ evolució dels diversos comportaments psicològicos del nen. Discutir La influència dels aspectes innats i la influència del context, criança i educació en cada un delscomportaments observats.

A. Àmbit cognitiu

El nen té unes nocions de supervivència molt desenvolupades, estant molt adaptat al seu medi. Sap amagar-se, córrer, trepar, detectar el perill... Al llargde tot el documental veurem que té molta memòria, ja que per exemple s’ en recorda de qui li ajuda o com estaven col·locades les coses a la cuina, adonant-se que aquest no era l’orde “correcte”(gran interès a l’ordre, que mes endavant es utilitzat per l’educador). Té molta facilitat per aprendre, ja que en poc temps veiem grans progressos en el seu progres educatiu. Desenvolupa la sevacapacitat de relacionar conceptes fàcilment; assumeix que la roba protegeix del vent i també el concepte del premi, esperant llet quan fa les coses correctament. Enyora els seus orígens a la natura,demostrant-ho cada cop que beu llet / aigua, ho fa al costat de la finestra, per sentir-se a pro de la naturalesa. Comença a parar atenció a veus humanes, ja que avans nomes prestava atenció a sorollsprovinents de la natura i ignorant tota mena de soroll civilitzat, reaccionant al nom de Victor, sabent que el nen era mes sensible a la lletra “o”.










B. .Àmbit Llenguatge

Al principi dela pel·lícula, els doctors pensen que el nen és sordmud perquè no respon als sorolls que fan al seu voltant. El nen es comunica amb els sons que ha après per a sobreviure a la natura i no amb laparaula.
El doctor que l’investiga va descobrint que no pot ser sordmud, ja que a mesura que conviu amb ell, s’adona que respon a l’estímul del soroll d’un anou. El nen comença a entendre d’on vénen elssorolls i, poc a poc, va descobrint la relació entre soroll i objecte a base de repeticions ( per exemple, l’escena en què li diu “martell” i el nen li porta).
Ja que no sap expressar el que vol o...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El niño salvaje
  • La Niña Salvaje
  • La Niña Salvaje
  • El Niño Salvaje
  • El niño salvaje
  • El Niño Salvaje
  • EL NIÑO SALVAJE
  • el niño salvaje

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS