El príncipe de las mareas

Páginas: 4 (791 palabras) Publicado: 21 de enero de 2015
el príncipe de las mareas
Judit Bellón Gordillo
1)Explica en poques línies l’argument de la pel·lícula . A continuació , explica’l usant la terminologia adequada per a referir-te a les patologiesque hi apareixen.
Tom es un home que te problemes amb la seva dona (no li fa cas i no pot demostrar els sentimient , li costa tenir sexe) cosa que amb les seves filles el contrari . li donen lanoticia de que la seva germana Sabannah es va intentar suïssidar una altra vegada, tom va anar a nova yorck per a ajudar a la seva germana . La psicologa de Sabannah volia averguar el trauma a través detom, va descobrir que ell també tenia problemes,poc a poc anaven avançant dins que un dia ja amb la suficient confiança amb la Susan li va contar el que va passar en les seves infancies, 3 homes que vanfugir de la presó van entrar a casa del tom (nomes estaven la mare, la Sabannah i ell) tom contava que havien violat a la seva mare i germana però mes endavant va recorda coses que abans norecordava.. la seva pròpia violació, de cop la entrar Luke amb una escopeta i va matar a dos, altre s’anava a escapar quan la mare li va clavar un ganivet. Van decidir que no s’ho dirien mai a ningú , que aixòno ha passat , i així van fet.
Des del punt psicoanalista tom reprimeix els seus sentiments a causa de que la seva mare li va ensenyar des de petit que tenia que reprimirse, tenia que fer com que nohavia passat res, la seva germana ho portava mes malament que ell ja que volia des de petita a raiz de la violació morirse sussan el que vol es saber que havia passat en la seva infancia que la vatraumatizar o que tenia guardar el seu inconscient per a voler siussidarse, tom també tenia problemes a causa de reprimir els sentiments o no poder desaogarse , no estava be amb si mateix , encara menysamb la seva dona . tom recordava el dia , però hi havia una cosa que no recordava, la seva violació (informació guardada al inconscient per que no sortís al jo ja que sería molt traumàtic i li...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • principe mareas
  • principe de las mareas
  • Principe de las mareas
  • Principe De Las Mareas
  • El Principe De Las Mareas
  • El Principe De Las Mareas
  • el principe de las mareas
  • El principe de las mareas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS