El Racó De Lectura

Páginas: 2 (350 palabras) Publicado: 11 de octubre de 2011
Introducció
Encetem aquesta publicació donant continuïtat als nostres racons. En aquesta ocasió volem presentar-vos el nou Racó de Lectura que pretén potenciar i difondre tots aquells materials,recursos, propostes didàctiques, i tota la documentació que permeti i faciliti la dinamització de la lectura i la preparació del treball a l’aula.
Des d’aquest servei educatiu volem apropar-vos, deforma ordenada i classificada, tots aquells recursos de que disposem. Aquesta publicació vol aportar una primera informació que pugui simplificar, encara que sigui inicialment, la recerca de materials ide documentació en el moment d’organitzar les diferents activitats de llengua a realitzar amb els nois i noies.
Es prou coneguda l’afirmació que en aquest país no hi ha lectors o lectoressuficients. No llegim, o no llegim prou, això és el que surt en la majoria d’estadístiques publicades quan es parla de l’hàbit lector de la nostra població. Aquesta afirmació, dissortadament, continua essentvàlida en el món educatiu.
Per aquest motiu és que els ensenyants dels centres educatius s’han de transformar, avui per avui, en innovadors i motivadors per poder introduir l’ hàbit lector en els seusalumnes. Aquest és l’objectiu prioritari per tal que nois i noies esdevinguin lectors actius en un futur immediat . Allò que anomenem hàbit lector i lectura comprensiva és un concepte que s’inicia enl’educació infantil però que esdevé plenament en vigor a la resta de cicles de primària i de secundària. Cal doncs, prioritzar la potenciació de l’hàbit lector en els nostres alumnes per tal que lasocietat futura amb les noves tecnologies ja incorporades totalment i de manera sistemàtica conflueixin més encara, perque llegir signifiqui aprendre a viure però també sigui un plaer únic i patrimonide cadascú.
Els professionals de l’ensenyament han de buscar tot tipus de recursos que proporcionin aquests estímuls per potenciar l’aprenentatge de la lectura amb els alumnes. Han de ser...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El raco
  • Racas
  • RAC
  • Race
  • Raca
  • Bicycle Race
  • RAC Integradora1
  • LAB DE RAC

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS