el resplandor

Páginas: 3 (636 palabras) Publicado: 26 de abril de 2014
FITXA TÈCNICA:
Títol original: The Shining

Any: 1980

Duració: 146 min

Director: Stanley Kubrick

Guió: Stanley Kubrick i Diane Johnson.

Actors: Jack Nicholson ( Jack Torrance ),Shelley Duvall ( Wendy Torrance), Danny Lloyd ( Danny Torrance ), Scatman Crothers ( Dick Hallorann ), Barry Nelson ( Stuart Ulman), Philip Stone ( Delbert Gragy ), Joe Turkel ( Lloy, cambrer), DavidBaxt ( guarda forestal ), Manning Redwood ( guarda forestal ).

Sinopsis: Jack Torrance es trasllada a l'hotel Overlook, en Colorado, amb la seva dona i el seu fil de set anys, per encarregar-se delmanteniment de les instal·lacions durant tota la temporada hivernal, època en la qual es troben tancats i aïllats per la neu. L'objectiu del pare és trobar pau i tranquil·litat per escriure la seva novanovel·la. Però, poc després de la seva arribada a l'hotel, al mateix temps que Jack comença a tenir inquietants trastorns de personalitat, succeeixen estranys fenòmens paranormals.DESCRIPCIÓ:

Jack Torrace: Al principi de la pel·lícula es mostra com una persona normal, de personalitat tranquil·la. Ell decideix acceptar el treball pel manteniment de l'hotel, per a poder escriure la sevanovel·la. Al llarg d'alguns dies per causa de l'aïllament, i la falta de comunicació entre la família, a poc a poc Jack va patint trastorns de personalitat. Ell durant el film té trobades ambfantasmes, qui insisteixen que ell ha treballat en l'hotel i que ha de matar a la seva família per poder tenir un rang més alt en l'hotel. Jack pressiona a Wendy a l'intent d'assassinat, però ella el tanca ala cuina. Ell més tard és ajudat per un fantasma, que havia matat a la seva família abans de suïcidar se. Una de les coses que em crida més l'atenció d'aquest personatge és la seva peculiar cara, queen uns moments de la pel·lícula pot a arribar a fer unes expressions d'allò més rares. Personalment l'actor que fa aquest paper a

entrat...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • el resplandor
  • El Resplandor
  • El resplandor
  • Resplandor
  • El resplandor
  • El resplandor
  • El Resplandor
  • El resplandor

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS