el tonto del castro

Páginas: 2 (486 palabras) Publicado: 5 de febrero de 2015
XARXES D’ORDINADORS
ELEMENTS D’UNA XARXA
Servidors: Es l’equip d’una xarxa més potent que la resta i que actua com a mestres desde ell es configuren tota la xarxa i el seus accesos.Clients: Son tots els equips que estan conectats al servidor i depenen d’ell.
Recursos Compartits: Són impresores i routers son faxes sonors que fan servir tots els usuaris de la xarxa.
Dispositivosde conexió: Són equips especials que permeten realitzar la conexió de tots els ordinadors que composen la xarxa entre ells.
Un compte d’usuari: Permet l’acces de forma individual a la persona queutilitza l’equip cada compta te el seu propi nom i contrasenya per identificar adequadament al usuari que accedeix al pc i aplicar la seva configuracio personal cada compte te assignat uns permisos oprivilegis que li permiteixen amb menys o mes grau.

TIPUS D’USUARIS

Permisos i privilegis: Son les accions que un usuari pot dur a terme en un equip com pot ser canvis de configuracio,instalacióde programes ejecció de carpetes,segons els privilegis poden haber 3 tipus de comptes:
Invitats: permeten als usuaris sense cap compte propi exedir al equip de pocs privilegis. Aixó significa que espodrán veure les carpetes de l’equip,executar alguns programes, peró no modificar la configuración de els fitxers
Administrador: Permet als usuaris que les utilitzes canviar tot el que creguis del’ordinador, la configuración del sistema,contraseña ,creació,modificació,borrat de carpetes,instalar programes, pots fer el que vulguis.
DOMINI
Per poder gestionar una xaarxa i a l’hora permeten . elsusuaris vetlats per qualsevol equip de la xarxa, es molt útil crear un domini en el qual s’uniran tots els nostres equips.La definicio de domini es una agrupació d’ordinadors al voltant d’un servidorcentralitzat que girela la llista de tots els usuaris,els permisos i la configuración de cada un.
XARXES INALAMBRIQUES
Es aquella que posibilita la unió de varios equips sense ningún cable...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Los tontos
  • Tonto
  • tonto
  • Tonto
  • Tonto
  • Tonto
  • eres tonto
  • tonta

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS