Electricidad

Páginas: 7 (1676 palabras) Publicado: 6 de febrero de 2013
SANDISK CORPORATION
LICENTIEOVEREENKOMST VOOR EINDGEBRUIKERS
DOWNLOAD, INSTALLEER OF GEBRUIK DEZE SOFTWARE UITSLUITEND NADAT U zorgvuldig de voorwaarden en bepalingen van deze licentieovereenkomst voor de eindgebruiker ('Overeenkomst') hebt gelezen. Door deze Software te downloaden, te gebruiken of te installeren, geeft u te kennen akkoord te gaan met alle voorwaarden en bepalingen van dezeOvereenkomst. Indien u niet akkoord gaat met alle voorwaarden en bepalingen, is het u niet toegestaan deze Software te downloaden, te installeren of te gebruiken en dient u deze, indien van toepassing, zo spoedig mogelijk terug te brengen naar het verkooppunt. U krijgt dan het aankoopbedrag terugbetaald. Indien de Software meegeleverd werd bij de hardware die u hebt gekocht, dient u de volledigehardware met het softwarepakket te retourneren om terugbetaald te worden. ALS U ELEKTRONISCH TOEGANG HEBT GEKREGEN TOT DE SOFTWARE, DIENT U TE KLIKKEN OP 'IK GA NIET AKKOORD' OM HET DOWNLOADPROCES TE ONDERBREKEN.
De firmware, computerprogramma’s, apparaatstuurprogramma’s, gegevens of informatie ('Software') worden beschikbaar gesteld aan eenieder die de Software downloadt, gebruikt of installeert('u' of 'uw') onder de voorwaarden als bedoeld in deze Overeenkomst die wordt gesloten tussen u en SanDisk Corporation ('SanDisk', 'wij', of 'ons'), en kunnen onderworpen zijn aan extra voorwaarden in een overeenkomst tussen u en externe licentiegevers van SanDisk ('Licentiegevers'). De Software is eigendom van SanDisk of van haar Licentiegevers. De Software is beschermd krachtens auteursrecht eninternationale auteursrechtverdragen alsmede krachtens andere wetten en verdragen inzake intellectuele eigendom.
1. Softwarelicentie. Op grond van de bepalingen en voorwaarden in deze Overeenkomst, verleent SanDisk u een beperkte, niet-exclusieve, niet-sublicentieerbare licentie, overdraagbaar overeenkomstig het hierin bepaalde en vrij van royaltyrechten krachtens de intellectueleeigendomsrechten van SanDisk om de Software in uitvoerbare vorm te gebruiken voor SanDisk-producten en –diensten, zij het dan uitsluitend voor persoonlijke doeleinden op één enkele computer of één enkel ander hardwareapparaat (de 'Licentie'). De Software wordt als 'in gebruik' aangemerkt wanneer deze is gedownload, gekopieerd, geladen in het RAM-geheugen of geïnstalleerd op een vaste schijf of anderpermanent geheugen van een computer of ander hardware-apparaat.
2. Beperkingen. SanDisk en diens Licentiegevers behouden alle rechten op de Software die niet uitdrukkelijk aan u zijn verleend. U mag de Software niet wijzigen, aanpassen, vertalen of er afgeleide (nieuwe) versies van maken. Op grond van deze Overeenkomst wordt geen enkele sourcecode (broncode) overgedragen. U mag de Software nietterugbrengen naar de broncode ('reverse-engineeren'), disassembleren of decompileren; u mag de Software niet verhuren, leasen, aanpassen of de broncode van de Software trachten te achterhalen. U mag de Software niet integreren in of combineren met een ander softwareproduct of apparaat. De Software bevat eigendomsrechtelijk beschermde en vertrouwelijke informatie van SanDisk en diens Licentiegevers.U verbindt zich ertoe deze informatie niet vrij te geven of aan anderen openbaar te maken. Alle door u gemaakte of gedistribueerde toegestane kopieën van de Software moeten ongewijzigd zijn en alle originele kennisgevingen omtrent de eigendomsrechten van de Software bevatten, en moeten deze Overeenkomst bevatten of vergezeld gaan van deze Overeenkomst. Behalve voor uw persoonlijk gebruik opSanDisk-producten of andere hardware-apparaten van SanDisk of met het doel archief- of reservekopieën te maken, mag u de Software niet scheiden van het SanDisk-product of hardware-hostapparaat of de Software onderverdelen voor sublicentiëring, distributie of overdracht aan een derde.
3. Diensten van derden, inhoud, software; cookies. De Software kan toegang geven tot een aantal diensten,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Electricidad
  • Electricidad
  • Electricidad
  • Electricidad
  • La electricidad
  • La electricidad
  • Electricidad
  • Electricidad

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS