electromecanica

Páginas: 3 (704 palabras) Publicado: 16 de enero de 2014



Data: 27/12/2013
Curs: 4t eso
Edat: 16
Centre: manuel de montsuar
Població: lleida

El qüestionari que has contestat és un exercici per ajudar-te a reflexionar sobre la teva eleccióacadèmica i professional. No és un test psicològic estandaritzat, sinó una prova que té en compte
els teus valors, les teves competències, preferències i personalitat amb uns resultats orientatius quepoden canviar en el temps segons els teus interessos.
En els resultats finals s'han valorat aquests 4 factors: Aptituds
Interessos
Personalitat
Valor ocupacionals



A continuació et mostrem:Gràfica 1: els entorns professionals més adequats per a tu. Són aquells en els que has obtingut una puntuació per sobre del 75%.

Gràfica 2: els entorns professionals que per la teva personalitat,interessos, aptituds i valors ocupacionals són més adequats per a tu. Aquests quatre factors han de sortir alts (per sobre del
75%) perquè siguin significatius.










Tot seguit, etmostrem la definició de cada entorn professional en el que has tingut un percentatge significatiu i també exemples d'estudis i ocupacions relacionades.

Caldrà contrastar els resultats amb la tevaopinió, la del tutor/a, la de la teva família i la de totes les persones que tu consideris que poden ajudar-te en la tria del teu futur professional.

A partir d'aquesta informació, ves al mòduld'itineraris on trobaràs un quadern de recerca d'orientació que t'ajudarà a crear el teu itinerari. Endavant!




Definició d'entorns

82.43 % Serveis socials

Aquest entorn engloba professionsorientades a l'atenció a l'educació i integració social:

Activitats: tenir cura, acompanyar i integrar persones amb situació econòmica i social desfavorida, amb mobilitat reduïda o amb disminuciómental, persones malaltes que necessiten una atenció específica en l'àmbit hospitalari, gent gran, atenció domiciliària, centres d'atenció específica,etc.

Es requereix: sensibilitat davant els...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Electromecanica
  • electromecanico
  • electromecanica
  • electromecanica
  • electromecanica
  • Electromecanica
  • Electromecanico
  • electromecanica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS