ELS ANIMALS MES EXTRANYS DEL MON

Páginas: 2 (379 palabras) Publicado: 3 de junio de 2013
ELS ANIMALS MES EXTRANYS DEL MON
Mico narigut

És un primat de l'illa de Borneo que té un nas tan gran que penja cap per avall. Les femelles d'aquesta espècie la prefereixen gran, per això s'haperpetuat aquesta característica durant la seva evolució.
El talp nas d'estrella.



Aquest rosegador a part de ser cec, es val d'un nas amb forma d'estrella composta per 22 tentacles mòbils. Elseu nas té una gran sensibilitat i li permet viure en completa foscor a coves i Canals.

Dragons de mar



Aquest animal marí passa molt desapercebut, ja que sol quedar-se quiet i es camufla ambalgunes algues per ocultar dels seus depredadors, ja que pot confondre amb alguna alga.


El dumbo




És un pop molt estrany que habita a les profunditats marines, on amb prou feines arribala llum del sol. Va ser batejat com dumbo pel fet que els laterals s'assemblen a orelles, donant-li un aspecte de cara d'elefant.


El cerdo marino



És un animal que habita en les profunditatsmarines. El seu aspecte fa recordar a un porc, i la seva forma sembla un globus a punt d'explotar. Sol alimentar-se del fang del sòl marí i encara es desconeix els mecanismes de supervivència.TORTUGA BLANCA
la tortuga blanca, el color cremós està tacat de petites motes roses. La seva figura és molt important en la cultura xinesa i apareix com a personatge en nombrosos contes i llegendes.PEZ SAPO PELUDO


És una de les criatures més estranyes pel seu peculiar aspecte. Aquesta espècie, que pot trobar-se en les aigües càlides d'Indonèsia, camina sobre els llits marins a larecerca d'aliment, amagat entre les esponges i corals. S'assembla a un gripau.

TORTUGA MATAMATA


Té una closca marró o negrós de 45 cm de llarg. El plastró és estret, retallat endavant imarcadament tirat cap a enrere i en el mascle és còncau. El cap és triangular, aplanat i allargat. Té nombroses protuberàncies a la pell, dos bigotis i dos filaments addicionals en el mentó. El musell és...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Els animals en ls religions
  • Resum La Història Més Bella Del Món
  • La nutrició en els animals
  • Els Animals Invertebrats
  • els mes petits de la casa i la televisió
  • 30 ELS FILOSOFS MES IMPORTANTS SEGONS LA BBC
  • Ciències: Test Respost Història Mes Bella Del Món
  • Els temples en el món antic

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS